16.3.11

Dag 16


"Et billede af dig fra idag"

Indrømmet, dette billede er slet ikke fra idag, men jeg har bare makeupfri dag idag og ja, jeg har slet ikke nogle pæne billeder at vise jer, derfor får i dette i stedet for. Det er fra i fredags så helt gammelt er det ikke :-)

Som jeg skrev igår så skete der noget vildt. Jeg blev efter skole ringet op af én fra Elite Model Management, der kunne fortælle mig at jeg var gået videre i Elite Model Look 2011. Wow! Tror i lige jeg gik i koma? Jeg er gået videre. Det er helt vildt (Ja, jeg er i mangel på ord lige pt. derfor er alting vildt). Jeg blev overrasket, altså man håber jo altid, men når det så sker, så er det en helt anden sag. Jeg er gået videre til semifinalen som finder sted lørdag i ... wait for it ... København! Derfor tager jeg verdens hurtigste beslutning og får kapret min mor + papmorfar, så de kan køre mig derover og så jeg har nogen at støtte op af når jeg lige indseer hvilken situation jeg er i. Derovre skal jeg bruge hele dagen sammen med de andre semifinalister, vi skal træne catwalk, vi får lagt makeup (af GOSH makeup artister), vi får sat hår, vi bliver klædt på (af Vila og Aldo, der er hovedsponsere i denne konkurrence) og sidst men absolut ikke mindst skal vi så gå catwalk foran alle Fiskotorvets gæster samt de tre dommere. Dommerne er Munir Bouylud (Direktør for Elite), Louise Stenbjerre (chefredaktør for Sirene) og Gun Britt (hår stylist). I kan ikke forestille jer hvor nervøs jeg er allerede nu! Åh, alle de mennesker der kommer til at stå der og kigge på lille mig. Det værste er når de så skal udvælge finalisterne. NERVER PÅ! Jeg håber selvfølgelig (og krydser med arme og ben) på at jeg går videre til finalen, men jeg vil samtidig bare nyde oplevelsen og så prøve at acceptere hvis jeg ikke går videre. Det kan jo trods alt godt ske, så i mit hovede skal jeg hverken have for høje forventinger, men samtidig brænde for det og være entusiastisk. Tricky. Ingen tvivl, jeg glæder mig i hvert fald!


Forresten kan det godt være der bliver lidt stille på bloggen de næste par dage. Jeg vil forsøge at blogge (jeg kan jo heller ikke lade være ;-)) men jeg skal samtidig lige have samlet mig selv inden jeg drager mod storbyen Kbh. Der kommer i hvert fald et par indlæg imorgen, og nok også et fredag, men lørdag er jeg busy doing model stuff :-) Jeg besvarer selvfølgelig stadig kommentarer.

Sov godt.

7 kommentarer:

 1. Hvor lyder det spændende!

  SvarSlet
 2. flot billede og tillykke! det lyder super spændende :-)

  SvarSlet
 3. HELD OG LYKKE, smukke Emma! Krydser alt hvad jeg kan. :-)

  SvarSlet
 4. Rigtig godt billede, og hvor er det bare sejt af dig :)

  SvarSlet
 5. Tusinde tak allesammen! Hvor er i søde :-)

  SvarSlet
 6. Hvor meget har dit kamera kostet ? :)

  SvarSlet
 7. Det har kostet 6000 kroner :-)

  SvarSlet