17.3.11

Inspiration

Billeder fra Zara.com

Faldt over disse billeder på Zara.com og synes simpelthen de er SÅ fine! De inspirer mig virkelig til at prøve noget nyt når solen engang skinner over lille Danmark igen. Hele den der minimalistiske og lette følelese, tiltrækker mig bare. Selvom jeg lige pt ikke kan forestille mig i sådanne sæt, så vil jeg absolut ikke udelukke at jeg kunne finde på det. Så længe man kører minimalisme stilen, og det ikke går hen og bliver alt for kedeligt, så tror jeg det er rimelig cool. Modellen worker det i hvert fald godt!

Kunne godt tænke mig at høre hvad i synes om billederne og stylingen? Ville det gå an i den virkelige verden, eller skal man være model for at worke det? :-)

8 kommentarer:

 1. Åh, må jeg spørge hvad for et slags template du bruger her på bloggen? Det er super simpelt.

  SvarSlet
 2. Minima. Elsker at den er så enkel :-)

  SvarSlet
 3. Ja, det er lige det den er. Dog når jeg prøver at gå tilbage til det gamle editor, gider den ikke noget desværre. :/ For kan nemlig rigtig godt lide den måde du har det på! Ikke for at være efteraber, men det er bare så simpelt.

  SvarSlet
 4. Øv :-( Mange tak, prøver også at holde det så enkelt som muligt, godt det virker! Jeg har også selv efterabet nogle blogs når det kommer til layout, så gør du bare det.

  SvarSlet
 5. Jeg ville skam meget gerne, men den gider bare slet ikke at bruge det gamle layouts. Jeg kan slet ikke rette dem, så der sker ikke meget på min blog desværree :/

  SvarSlet
 6. Kan jeg dog spørge om du evt. ville kopier dit template, og så sende det i en mail eller noget til mig?

  SvarSlet
 7. Jeg tror desværre ikke det ville virke på den måde, hvert enkelt er meget forskellige. Jeg brugte dette indlæg (link: http://pagik.blogspot.com/2010/01/layout-guide-hvordan-er-det-liige-man.html) da jeg lavede mit layout, det kan nok hjælpe dig godt på vej:-)

  SvarSlet