18.3.11

Dag 17 + dag 18

Dag 17: "Noget du har lavet helt selv"

Må skuffe jer her. Har absolut intet jeg har lavet selv. Sidst jeg lavede noget selv var da jeg strikkede et pudebetræk tilbage i 6. klasse. Alle andre ting jeg selv har lavet, har jeg givet til min familie. Jeg ville supergerne være god til at sy ting, men jeg har hverken tid til at sy eller råd til en symaskine, og har absolut heller ikke gode erfaringer med sådanne maskiner. Så i må nøjes med min talentløshed :-)


Billede fra filmen "Vanvittig forelsket"

Dag 18: "Den sidste film du så"
Den sidste film jeg så var filmen 'Vanvittig forelsket'. Den handler om kærlighed og besættelse, og er simpelthen sådan en god film. Jeg blev virkelig rørt da jeg så den, og havde helt ondt af Daniel (som er hovedpersonen). Han går igennem så meget, og man kan bare mærke hvor svært han har det. Virkelig en god film! At den er dansk overrasker mig ikke, da jeg synes vi danskere er virkelig dygtige til at lave spændende dramaer. Så kan anbefale denne (som bonus kan jeg sige at Cyron Melville er alt for kær i filmen) ;-)

Jeg fik forresten købt et par sko idag, dem får i af se på et eller andet tidspunkt når jeg lige får tid til at trække vejret igen :-) Jeg hopper i bad nu, og så er det ellers godnat. Vi skal køre klokken 6 imorgen, og jeg vil helst gerne undgå hængeøjne til en semifinale i Elite Model Look, derfor skal jeg tidligt i seng. Og så på en fredag, øv altså.

6 kommentarer:

 1. Hej Emma!
  Du er med i mine bloganbefalinger. Kig forbi matinxmidixsoir.blogspot for at se nærmere. :-)

  SvarSlet
 2. Hej Emma.
  Super skøn blog du har dig her - er lige blevet fast læser!
  Du kan jo kigge forbi min blog, hvis du skulle have lyst :)
  http://liseemilia.blogspot.com/

  - Lise Emilia

  SvarSlet
 3. Rigtig fin blog :-)
  xx
  Anewsituation.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Skøn og inspirerende blog du har (: Er lige blevet fast læser!

  idaslittleblog.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Hej Emma! Du har virkelig gang i noget lækkert her, glæder mig til at følge med fremover :)
  - Anna Sofie

  SvarSlet
 6. Hej piger! Tusinde tak for al rosen! Hvor er det vildt at i lige pludselig er så mange der følger med, det varmer virkelig mit lille Aalborgenser hjerte :-) Jeg kigger lige forbi jeres blogge også, altid rart at opdage nye.
  Ha' en god dag!

  SvarSlet