17.4.11

Update

Øv! Min bandwith på Photobucket er overskredet, så derfor er alle mine billeder blevet udskiftet med et dumt Photobucket billede. Jeg har søgt på nettet efter hjælp, men der er vidst intet andet at gøre end at vente til d. 2 Maj hvor mine billeder igen bliver vist. Jeg er igang med at skifte over til Imageshack i stedet for, da de har unlimited bandwith. Derfor kan billederne fra mit makeup indlæg godt ses, men de andre skal jeg først have flyttet over. Kæmpe arbejde, men det skal jo gøres. Jeg har også prøvet på bare at uploade direkte til Blogger, men så bliver billederne mikroskopiske, og så nytter det alligevel intet. Ih altså, sikke en gang møg.

Jeg tager ud og køre med familien lige om lidt, når jeg kommer hjem prøver jeg at redde resten af billederne. Indtil da må i bare vente. I må endelig skrive hvis at billederne stadig ikke virker eller at i opdager noget andet omkring dem. Tak for tålmodigheden ♥


x

11 kommentarer:

 1. Hej Emma.
  Øv hvor surt at dine billeder ikke kan vises!
  Omkring det der "imageshack", er det et program man downloader oder was? :)

  SvarSlet
 2. Hej Nikoline Sofie.
  Ja det er rigtig ærgerligt. ImageShack er en hjemmeside (http://imageshack.us/):-)

  SvarSlet
 3. Du ved vel godt, at hvis du uploade direkte via blogger, at du kan trykke på billedet og gøre det større ikke? jeg synes ikke mine billeder er mindre end andre der bruger blogspot, og jeg uploader altid via blogger? :-)

  SvarSlet
 4. Jeg tror det er fordi at jeg skriver i HTML, derfor har jeg aldrig kunnet få det til at virke ordentligt :-)

  SvarSlet
 5. Heey (:

  To spørgsmål (;

  Hvorfor er det egentlig at du bruger de programmer til dine billeder? Er det kun for at få dem store nok? For hvis det er, kan du da bare skifte over til 'Skriv', lave om på størrelsen på billedet, og så skifte tilbage til HTML... eller hvad? d;

  Hvorfor skriver du egentlig i HTML? (:

  Det var muligvis flere end to spørgsmål, men altså... d;

  >MiChoko
  michokos.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Jeg skriver i HTML fordi det er det jeg er vant til og jeg synes det er meget mere overskueligt end "skriv". Jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg først uploader dem til en hjemmeside og derefter bloggen, jeg tror igen bare det er fordi det er det jeg er vant til nu. Og jeg kan ikke rigtig finde ud at "skriv", det forvirrer mig mht. layout :-)

  SvarSlet
 7. Man kan ikke få sine billeder så store på blogger, som hvis man selv uploader dem til en hjemmeside og linker til dem. Jeg kan ihvertfald ikke, og jeg synes virkelig jeg har prøvet alt. Ang. photobucket: Har du overvejet at betale for et pro abonnement? Så vidt jeg ved er det ikke så dyrt, og photobucket er trods alt langt mere organiseret og har mindre serverproblemer end imageshack (har selv brugt dem engang), og så har du unlimited bandwith og ligeledes plads.

  SvarSlet
 8. Nej hvor er det dog irriterende, jeg håber snart du finder ud af det :-) God påske.

  xx

  SvarSlet
 9. Sarah: Jeg har fundet en løsning. Jeg fandt ud af at uploade billederne direkte til blogger, efter jeg selvfølgelig havde ændret billedernes størrelse. Når man så skriver indlægget i "skriv" og ikke HTML så kan man trykke "oprindelig størrelse" hvorefter billedet bliver vist i den størrelse jeg har ændret det til. Så jeg slipper nu for at bruge en hjemmeside til først at overføre billederne. Jeg håber det giver mening :-)

  Sofie: Tak, god påske til dig også :-)

  SvarSlet
 10. Det er faktisk rigtigt nok, det kan jeg godt huske fra da jeg selv lagde billeder ind direkte på blogger. Husker også nu, at jeg bare syntes det var virkelig besværligt, fordi billederne rykkede sig rundt, når jeg resizede dem i skriv, og teksten røg op over og ned under billederne, som de ville. Så ville jeg hellere skrive i HTML, det er nu engang mere simpelt. Men hvis du kan finde ud af det, er det jo virkelig nemt! :)

  SvarSlet
 11. Det har du helt ret i! Min tekst rykker også rundt engang imellem, men det er trods alt nemmere end at skulle uploade til en anden hjemmeside først :-)

  SvarSlet