17.4.11

Svar på spørgerunden

 Hvorfor begyndte du med at blogge? :-) Hvorfor var det lige det du ville? 
Fordi jeg beundrer mange bloggere og deres stil, og tænkte at hvis jeg da bare kunne inspirere én enkelt person, så ville det være fantastisk! Og så fordi at jeg havde sådan en trang til at kunne dele de ting jeg oplever med nogen, den nogen blev så bloggen :-) 


Har du nogen ide og hvis du har, hvordan tror du så har gjort at du på så kort tid har fået så mange følger og blevet "pænt" kendte i blogger universet?? 
Jeg vil nu ikke sige at jeg er "pænt" kendt, over hovedet faktisk. Jeg kan slet ikke fatte at jeg har fået så mange læsere på så kort tid, så jeg kan godt forstå hvis i derude også er overraskede! Jeg ved ikke hvad jeg har gjort rigtigt, men ét eller andet må det være. Angående råd så er der ingen skabelon for en god blog, da jeg synes en god blog skal være personlig og afspejle personen bag. Men fire gode råd er: 1 at have et enkelt layout med store billeder (så læserne får noget flot at kigge på), 2 at blogge regelmæssigt og velovervejet (ingen gider at læse et hurtigt og dårligt skrevet indlæg), 3 at vise en masse dagens og billeder der inspirere én og 4 at vise ens personlighed (både gennem billeder og tekst).

Jeg undrer mig lidt....... Hvordan holder du dig så (forbandet) slank? Gid, gid, gid jeg havde viljestyrken til dét. Kan du ikke komme med en madplan over hvad du evt spiser? 
Hvis jeg viste jer en madplan over hvad jeg spiser på en uge, ville i alle falde bagover på stolene. Jeg har en utrooolig dårlig vane når det kommer til mad. Jeg har altid været slank, og da jeg ikke kan(!) tage på i vægt så har jeg fået den vane at spise en helt masse (tit usundt), da det jo alligevel ikke feder. Et af mine mål er at tænke mere over hvad jeg spiser, da jeg til tider selv synes det er alt for ulækkert. Men kage er også OK nogle gange, de handler bare om balance (en balance jeg overhovedet ikke har, endnu).


Hvad er dine fremtidsplaner? 
Den er svær! Jeg er rimelig uvis på min fremtid (jeg er trods alt kun 15....). Til næste år har jeg valgt at tage i 10. klasse. Efter det regner jeg med at tage på et gymnasium, men efter det aner jeg intet om. Min største drøm er at komme til at bo i København, da jeg eeeeelsker København. Der er bare noget med mig og den by, jeg tror jeg er født det forkerte sted hmmm. Mht. udannelse, så er jeg lost. Jeg kunne (som alt for mange andre) også godt tænke mig at arbejde med mode, men på den anden side kunne jeg også godt tænke mig et "normalt" job, da det er rart at hele ens liv ikke kun handler om tøj. Og selvfølgelig drømmer jeg om at blive model og leve af det, meeeen jeg vil også godt være realistisk :-)


Kender dine venner til din blog, hvis nej, hvorfor ikke så? 
Nej. Bloggen er mit frirum, til tanker, fotos, mode og mit liv. Det ville være alt for akavet for mig hvis jeg vidste at alle mine klassekammerater sad og fulgte med. Puha nej. Selvfølgelig gør det mig intet hvis de selv opdager den, men jeg har ikke tænkt mig at reklamere.


Hvor mange penge bruger du ca. på tøj om måneden? 
Det svinger. Hver måned ender jeg med at bruge cirka 98% af min løn og lommepenge på tøj. Så hvis jeg en måned har arbejdet mere, så har jeg flere penge og køber derfor mere tøj. Et skud i tågen ville være alt lige fra 1000 kroner til 2000 (på en god dag;-)).


Hvilke butikker og webshops er dine yndlings?
Weekday er min yndlings butik. Derudover Monki, H&M, Gina Tricot, Topshop ja alle highsteet egentlig :-)


(Husk at hvis i har flere spørgsmål til mig så kan i stille dem lige her: LINK)


Angående Photobucket problemet har jeg fundet en løsning. Jeg fandt ud af at overføre billederne direkte til Blogger, uden at de blev mikroskopiske små. Ved hjælp af rare læsere og lidt prøven frem og tilbage kan jeg nu gøre mine billeder ligeså store i Blogger som hvis jeg først kører dem igennem Photobucket :-) Alle billeder skulle derfor meget gerne være på plads igen. Hvis ikke, så kontakt mig endelig!

God søndag aften.

x

6 kommentarer:

 1. Hey,

  Jeg synes det er rigtig godt skrevet/svaret. Du virker som en virkelig venlig og også ret sej person (;
  Dejligt at høre, at du fandt ud af det med billederne.

  >MiChoko
  michokos.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hej Michoko. Tak fordi du fik mig til at smile! :-)

  God dag!

  x

  SvarSlet
 3. godt du fandt ud af det med billederne, og at overføre dem direkte til blogger - hvis du får tid må du meget gerne skrive en forklaring, for jeg har lidt samme problem ;-)

  SvarSlet
 4. Jeg skal prøve at forklare trin for trin, så godt jeg nu kan :-)

  1. Jeg ændrer billedernes størrelse i Photoscape (andet program kan også gøre det), så de passer til bloggen.
  2. Jeg går ind på blogger og under nyt indlæg vælger jeg "skriv".
  3. Jeg overfører billederne.
  4. Jeg klikker på billedet og trykker "original størrelse" så det bliver den størrelse jeg ændrede det til i Photoscape og nu passer perfekt til bloggens bredde.
  Så enkelt er det, man skal bare gøre det et par gange så kører det på automatik :-)

  SvarSlet
 5. Tak for hjælpen Emma. Jeg har næsten fået det til at fungere, men når jeg klikker på billedet sker der ikke rigtig noget. Så hvor finder jeg "orginal størrelse". Du er god til at forklare ;-)

  SvarSlet
 6. Når du klikker på billedet skulle der meget gerne komme en "menu" linende linje frem enten over eller under billedet. Den er lyseblå hvis det kan hjælpe. Der kan du trykke "original størrelse" :-)

  SvarSlet