5.3.11

Dag 5

"En hjemmeside du bruger jævnligt"

Jeg er tit på nettet, og kan let bruge en hel dag på at sidde og læse blogs, kigge på tøj og alt muligt andet. Én hjemmeside jeg rigtig tit bruger er Topshop's hjemmeside. Jeg tjekker den mindst et par gange om ugen, og det mærkelige er at jeg faktisk aldrig har købt noget på hjemmesiden, eller nogen anden hjemmeside. Men jeg kan rigtig godt lide at sidde og bladre igennem de uendeligt mange sider og blive inspireret af forskellige stykker tøj. Jeg bliver rigtig tit fristet, men der er bare et eller andet ved det at købe noget på nettet jeg er lidt skræmt af. Det er egentlig ikke fordi jeg er bange for at tingene bliver væk i posten, eller at jeg ikke får dem, det er bare det der med at man ikke kan røre tøjet og prøve det på inden man bruger penge på det. En af de gode ting ved netop Topshop's side er at de har så meget tøj at der er noget til (næsten) alle stilarter. Jeg sad og kiggede derinde idag, for at lave en lille collage til jer, men endte i to vidt forskellige stil arter. Den første:
Jeg er helt vild med den minimalistiske og rå stil. Jeg overvejer virkelig at investere i læder jakken, fordi jeg faktisk ikke ejer nogen læder jakke, og jeg føler virkelig at jeg mangler én. Denne koster 1430 kroner, så det er heller ikke en dårlig pris.
Link til tøjet: vinrød lang nederdel, læderjakken, de meget seje og anderledes solbriller, den lækre basis læder nederdel, den lange creamfarvede kjole.

Den anden collage:
Som i nok kan se, er disse ting i en helt anden boldgade en den første collage. Til sommer vil jeg virkelig prøve at satse på det rå og slidte look. Med cropped shirts, slidte shorts, en masse forvaskede tshirts, seje solbriller, frynser, læder og det amerikanske flag-print. Jeg er helt vild med sammensætningen af højtaljede shorts (i mit tilfælde nok Levi's da jeg elsker Levi's shorts) og korte trøjer der ikke er alt for korte, men går dertil hvor man lige kan skimte bart men ikke er for billig. Tilsæt et par rå støvler (som f.eks. Dr. martens), rodet og tilfældigt hår og solbriller og du er god to go. Jeg ved endnu ikke om stilen er 100% mig, da jeg ikke har haft chancen for at teste den (der er jo sne udenfor....) men jeg skal i hvert fald afprøve det til sommer. Jeg har så mange inspirations billeder gemt på min pc, og cirka halvdelen af dem består af piger i looks som det jeg lige beskev. Så afprøves det skal det! :-)
Link til tøjet: den grå med print, de runde solbriller, shortsene med flag print, solbriller med skildpadde mønster, stars and stipes top, den med frynser, den grå top med 'store armhuller'.


En anden hjemmeside jeg bruger rigtig tit er Bloglovin. Det er virkelig en smart måde at følge blogs på, kan kun anbefale det! Og så jeg vil da lige huske jer på at i kan følge mig via Bloglovin ved at trykke på "Follow this blog" knappen ude i højre side :-)

God lørdag aften!

1 kommentar: