25.2.11

Weekday love


Weekday har virkelig mange lækre ting for tiden. Jeg ville ikke have noget imod at eje overstående ting! Den draperede nederdel er rigtig fin og 'basis', jeg mangler faktisk også en ny nederdel. Sidst jeg købte en nederdel er omkring 1 år siden! Så det kunne være jeg skulle svinge forbi Weekday butikken når vi er på den anden side af d. 1 og så prøve den på.
Skoene er jeg helt væk i. Dem vil jeg, som så mange andre bloggere, super gerne have fingrene i når de rammer butikkerne. Hvis i har set dem et sted derude, så må i meget gerne sige til! Tasken er også rigtig fed, den fås også i en rigtig fræk gul farve. Jeg har set den gule taske i butikken, og der er altså et eller andet ved den som frister mig til at købe den. Den er flot! Jeg tror også den vil være god her til sommer.

Forresten er dette indlæg planlagt, da jeg får veninde på besøg. Vi skal hygge hele dagen og senere skal vi ud til en anden veninde og holde sex and the city/tøsse hygge aften. Det ser jeg virkelig frem til. Hvis jeg får tid, tjekker jeg ind en gang i løbet af dagen, ellers så vender jeg stærkt tilbage lørdag. Håber jeg da :-)

God fredag!

1 kommentar:

  1. Nej hvor lyder det hyggeligt :-)
    Jeg er også bare helt vild med weekdays ting!

    xx

    SvarSlet