24.2.11

New in:

1 - Transparant cardigan fra Gina Tricot, 180 kroner.
2 - Basis tees fra H&M, 40 og 50 kroner.


Som jeg nævnte tidligere fik jeg lidt sager med hjem fra byen idag. Ved ikke lige hvorfor der gik så meget basis i den, men det skal man jo også bruge penge på en gang i mellem :-) Heldigvis skulle jeg ikke af med særlig meget for tingene.

Havde på Kia's blog set hende i en lang gennemsigtig sag af en cardigan, så jeg gik på jagt. Den hun har er fra Vero Moda, men den var ikke at finde i min Vero Moda så dér opgav jeg ligesom lidt. Senere gik jeg så forbi Gina Tricot og så at der i vinduet, hang en sag stort set magen til. Billedet yder den slet intet, for den er faktisk rigtig flot på! Må vise jer dem snarest..
Har i lang tid manglet nogle basis tees, så da jeg så disse to (i H&M's mandeafdeling..) skulle de med hjem. Jeg drømmer om at finde en lækker underdel (måske hvide shorts?) til at køre sommerens all white look med den hvide tee. Og så har de, i min mening, bare det der perfekte oversize look. Jeg er godt klar over at til 40 og 50 kroner skal jeg ikke regne med at de holder i evigheder, men jeg vil gerne lige finde ud af, om kedelige basis tees egentlig er noget jeg kan worke, inden jeg spendere 1000 kroner på det :-)

Og så købte jeg også et super hyggeligt krus, som jeg også synes fortjener en plads på bloggen:

God aften!

4 kommentarer:

 1. Har selv i dag købt den cardi - den er så fin!
  Må vidst lige på jagt efter den hvide tee, med v-hals, og transpersant på den helt rigtige måde!

  SvarSlet
 2. God jagt, jeg tror det er sådan en de har i sådan cirka alle H&M'er. Den er fra Divied, hvis det kan hjælpe dig :-)

  SvarSlet
 3. Super fine ting du har fået købt, er vild med t-shirtsene :-) Rigtig rigtig fin blog forresten!

  xx

  SvarSlet
 4. Tak for det Sofie! :-)

  SvarSlet