30.5.11

Dagens detaljer

Tshirt - Weekday, shorts - secondhand Levis, ring - Gina Tricot

Min dag startede ualmindelig dårligt ud med at jeg vågnede op med hold i både nakke + ryg. Jeg valgte alligevel at tage i skole, da vi er ved at læse op til eksamenerne og jeg ikke ville bagud. Det blev dog kun værre i løbet af dagen, på trods af store mængder panodiler og en masse jamren... Så efter skole druknede jeg smerterne i en Chai-cino fra Baresso (som jeg forresten aldrig har smagt før nu). Den kan varmt anbefales! Efter det tog jeg med min mor og far ud for at se på vores kolonihavehus som vi netop har købt. Jeg kan lige love jer for at der er hyggeligt derude! Stedet trænger til en ordentlig omgang maling (hvid, selvfølgelig...) og nogle nye møbler, men ellers ser det helt fint ud. Når vi engang bliver færdig med det hele, vil jeg måske vise jer nogle billeder derfra. Nu vil jeg spise min bolle med hindbær syltetøj, krydse fingre for ingen smerter imorgen og ellers gemme mig væk under dynen. Tanken om at jeg kun skal i skole imorgen og så er der "weekend" (onsdag har vi læsedag hjemme) gør mig glad. 


Jeg håber i har haft en dejlig mandag!

x

11 kommentarer:

 1. Har du ikke læserferie nu? Jeg troede alle 9. klasser fik det samme tid :)

  SvarSlet
 2. Jo det har de fleste 9. klasse godt nok, men jeg går på en friskole så der gør vi tingene lidt anderledes ;-)

  SvarSlet
 3. Årh LÆKKERT outfit! Elsker t-shirten + ringen - har selv shortsne, elsker dem x) P.s din blog er klart en af mine y-blogge. Keep the good work <3

  SvarSlet
 4. Sikke et fint outfit :-D

  SvarSlet
 5. Anonym: Tusinde tak for de søde ord om bloggen, det er jeg glad for! Shortsene er også bare dejlige :-)

  J'adore blog: Tak!

  x

  SvarSlet
 6. hvilket objektiv bruger du, og bruger du et filter? synes dine billeder er så flotte! :)

  SvarSlet
 7. Mange tak! Mit objektiv er det 'standard' objektiv der følger med de fleste spejlreflekskameraer. Jeg bruger Photoscape til at lægge filter over, så billederne får den der flotte og specielle farve. Disse billeder har jeg også tilføjet en ramme, så de er "runde" i kanterne, hvis du forstår :-)

  x

  SvarSlet
 8. tusind tak for hjælpen! lige et sidste spørgsmål (håber ikke jeg snager for meget), hvilken effekt bruger du? :)

  SvarSlet
 9. Det gør ingen ting :-) Jeg bruger for det meste den effekt der hedder "Agfa" som du finder under Filter -> Film-effekt.

  SvarSlet
 10. fed blog du har! er vild med din tøjstil!
  - www.theastigpoulsen.blogspot.com

  SvarSlet