30.5.11

Amazing!

Badedragter herfra

Hvis jeg skulle investere i en badedragt (og rent faktisk havde brug for én) skulle det helt klart være en af ovenstående, for hold nu op de er smukke! De er ligesom små stykker kunst på kroppen, jeg elsker det! De koster omkring 450 kroner og kan erhverves her. Fik jeg nævnt hvor smukke jeg synes de er? Jeg er uden ord!


x

9 kommentarer:

 1. Avs, hvor er den til venstre dog smuk! Synes dog, at 450 er lidt for meget for en badedragt :-) Men smuk - dét er den!

  / Emma
  Fierce-et-chic.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Ja, de er utrolig smukke! :-)

  -Emma.
  www.the-black-one.blogspot.com

  SvarSlet
 3. De er virkelig utrolig smukke! Og du har ret, det er meget at betale for en badedragt, selvom den er flot, og da jeg ikke helt er en badedragtetype - kunne det være fedt hvis de lavede dem som bodystockings! :-)

  Signe
  http://londonscherryberry.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Hvor er de fede! Det ville være blæret at i klæde sig sådan en til sommer! :-)

  SvarSlet
 5. Emma: Den er også min favorit, jeg elsker galaxy print i alle afskygninger. Men du har ret, det er mange penge i forhold til hvor tit man bruger en badedragt :-)

  Clara: Det er de i den grad!

  Emma: Mindre kan ikke gøre det :-)

  Signe: Ja, hvis det var en bodystocking var den røget fluks i kurven!

  Line-Malou: Meget blæret. Gid de var bodystockings...


  xxx

  SvarSlet
 6. de er super fine. de er fra black milk ikke? de har også lavet tights i det der galaxyprint, dém er jeg forelsket i!

  SvarSlet
 7. Haha, synes nok jeg har set dem et par gange efter jeg selv postede dem, men de er også intet mindre end fantastiske. Der står inde på blackmilk, at de også kan bruges som bodystocking, idet de ikke er gennemsigtige og er lavet af kvalitetslycra, så det kan du sagtens gøre. Så er det jo ligefrem en investering :) Sisse lykke: Jeg er også forelsket i tights'ne, og de er også lidt billigere, så det frister :)

  SvarSlet
 8. Sisse Lykke: Ej, dem må jeg ind og kigge på!

  Sarah: Hæhæ, det er da vidst ved dig at jeg så dem for første gang. Du har ret i det med at man godt kan bruge den som bodystocking, men på den anden side er den jo stadig i "badedragt-materiale" og det er nok ikke så rart at have på en hel dag :-)


  x

  SvarSlet