2.4.11

Hjemme igen!


I'm back baby! Jeg vil egentlig ikke fortælle noget særligt om turen lige nu udover at den var fantastisk. I løbet af de næste par dage kommer der et indlæg op på bloggen omkring turen (med en million billeder), så der skal jeg nok få sludret en hel del :-) Jeg købte foruroligende få ting derovre, men jeg skal nok love at vise jer dem alligevel, det ved jeg i gerne vil have :-)

Status pt: sidder og læser på de 347 blogindlæg der er kommet på bloglovin i løbet af ugen. Jeg fik vilde abstinenser efter at læse blogs og selv at blogge da jeg var derovre. Så er det godt at jeg er tilbage nu. Forklaringen på billedet er at igår da jeg kom hjem (klokken 22) lå der en seddel med en sød besked fra mine mindre søskende (lille bror- og søster), hvor der stod at de havde savnet mig. Sammen med sedlen lå denne Cola Light, de havde købt til mig da de ved at jeg eeeeeelsker Cola Light. Det er vildt så meget en lille seddel og en flaske sodavand kan gøre ved en. Jeg synes sinmpelthen bare det var så sødt gjort af dem :-) Så nu skal jeg i gang med at gøre en ende på den Cola Light (og føøøøj hvor kan jeg drikke sådan én hurtigt.... er allerede halvvejs igennem den).

Jeg håber at i alle nyder denne solrige lørdag!
x

6 kommentarer:

 1. lyder hyggeligt! glæder mig til at se billederne! :-)
  xx

  SvarSlet
 2. Dejligt at have dig tilbage! <3

  SvarSlet
 3. Emily Mathilde: Jeg glæder mig også til at vise jer dem :-)

  Anonym: Hvor er du sød, tak <3

  SvarSlet
 4. Glæder mig til at se billeder :-)

  SvarSlet
 5. Uuh, det lyder super hyggeligt! Jeg ville ønske det var mig der havde været i Edinburgh! :)
  På mine billeder har jeg en kant udenom, men jeg ved ikke hvordan jeg får den væk? Kan du hjælpe mig? :)

  SvarSlet
 6. Nikoline: Jeg kan ikke huske præcis hvordan jeg gjorde, men jeg fulgte denne guide: http://pagik.blogspot.com/2010/01/layout-guide-hvordan-er-det-liige-man.html :-) Håber du finder ud af det!

  SvarSlet