14.4.11

Hair do

Source: tumblrs

Jeg er fuldstændig forelsket i sildebens fletninger lige for tiden. Jeg ville ønske at jeg havde ligeså langt hår som hende på billede nr. 2. Hendes hair do ser jo dødlækker ud! Jeg tror jeg vil prøve at få min veninde til at lave en sådan fletning på mig en dag, bare for at teste om det overhovedet ser godt ud på mig. På billederne ser det i hvert fald intet mindre end smukt ud.

Idag er jeg, igen igen, fuldt booked op, så jeg er først hjemme (meget) sent. Jeg ville elske at have 3 timer om dagen, kun afsat til at blogge, men desværre kan det ikke lades sig gøre lige for tiden. Jeg har ellers en masse indlæg i ærmet til jer, men på den anden side er det også OK at vente. Så har jeg da lidt at lave i min påskeferie ;-)

God dag! x

6 kommentarer:

 1. Ja jeg er også helt vild med de fletninger :)

  SvarSlet
 2. Hvor er det sjovt du laver det indlæg, sad og så på det midterste billede i går og prøvede selv at lave fletningen i morges (:
  Det ser bare så dødlækkert ud, men det fungerede ikke rigtig for mig at lave det selv, tror man skal have andre til det :b
  Rigtig god blog!
  / J
  http://julies-corner.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. De er så fine..
  Nogen gange ville jeg ønske at jeg havde langt hår og kunne lave den fletning :-)

  SvarSlet
 4. Tak for jeres kommentare! Jeg prøvede faktisk idag at lave en sildebens fletning på min veninde, for at øve mig, men det gik slet ikke. Jeg vil bare kunne lave en, det ser så flot ud!

  SvarSlet
 5. Elsker fletninger, og sildebens er så lækre! Forstår udemærket godt at du også er vild med dem :)

  /Caroline

  www.icarolinesverden.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Jeg ville ønske at mit hår var langt nok!
  Det ser jo så fantastisk ud!!

  /n


  http://apinkcar.blogspot.com/

  SvarSlet