7.4.11

Dag 28

"Et billede af dig fra sidste år og nu - hvordan har du ændret dig?"


D. 21. juni 2010

D. 30. marts 2011

På en måde har jeg ændret mig utrolig meget siden sidste år. Jeg føler mig 100% mere moden og hvis det ikke er for meget at sige - så mere voksen. Selvom det "kun" er et år siden, så er jeg bare psykisk et helt andet sted nu end jeg var dengang. Jeg har været igennem en masse ting, rigtig mange opture og rigtig mange nedture, og jeg føler bare på en måde at jeg ligesom er vokset med oplevelserne og blevet et større menneske end dengang. Hvis vi kigger på det stilmæssige, så har jeg helt klart ændret mig. Ikke fordi jeg ikke ville gå sådan klædt nu, men jeg er meget mere "med på moden" end jeg var for et år siden. Jeg er også begyndt at have min egen stil, og jeg kan gå målrettet efter tøj, fordi jeg ved hvad der passer til mig, min krop og mit humør. Sidste år var jeg meget mere "almindeligt" klædt, nu (føler jeg mig i hvert fald) mere moderne og jeg føler mere at jeg skiller mig ud fra mængden. Jeg ved godt at det er store ord fra en 15 årig, men det er nu engang sådan at jeg har det. Det kan godt være at det ikke er sådan at andre mennesker ser mig, men det er altså svært at udtrykke hvordan man har det så andre kan forstå det og relatere til det.


Det er intet mindre end utroligt hvordan en person kan ændre sig så meget på et år(!), men nu føler jeg at jeg ligesom har fundet mig selv. Jeg ved ikke om i overhovedet kan relatere til hvad jeg mener? Har i oplevet det jeg skriver, på egen krop? Jeg er nysgerrig, så i må endelig gerne skrive lidt om hvordan i føler i har ændret jer, hvis i altså har :-)

kys og godnat!

9 kommentarer:

 1. Ved ikke hvad du snakker om! For et år sidan var jeg bare en ret forvirret pige, med en utrolig dårlig stil!

  SvarSlet
 2. Billedet fra sidste år er, tro mig, virkelig også et af de mere heldige! :-)

  SvarSlet
 3. Når okay, men kan klart følge dig i det med personligheden, altså på mig selv! :)

  SvarSlet
 4. Man kan godt se at der sket stor forskel på de to billeder :-)

  SvarSlet
 5. Jeg har prøvet præcis det du skriver om :) Fra 1.g til 2.g har jeg virkelig ændret mig - jeg er blevet mere moden omkring hvem jeg er, hvad jeg vil og ikke vil, skolen osv.

  PS. rigtig fed blog

  /ida

  www.blomxto.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Jeg har det selv sådan. Jeg føler virkelig, at jeg har forandret mig i forhold til for et år siden!
  Og super fed blog du har! Og din stil - love it!

  http://nobrowneyes.blogspot.com/

  .Maria :)

  SvarSlet
 7. Uha, jeg har selv været igennem samme blogchallenge, og derfor ramte jeg også ind i denne udfordring.

  Jeg føler virkelig også selv, at der er sket meget på et år. 14 til 15 år lyder ikke af meget, men personligt er det store ting, der sker. For mit vedkommende har dette år budt på et par nedture, som har styrket mig meget, øget min seriøsitet, og jeg er blevet langt mere sikker på, hvem det er, som jeg er på vej til at blive.

  Tak for en fantastisk blog, og jeg kan 100% følge dit lille tankespind.

  Hav en fab weekend

  /Sophie

  www.sophiebayer.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Tusinde tak for jeres kommentarer piger! Godt at i kan følge mig i hvad jeg skriver, og at det ikke er ren volapyk ;-)

  God weekend!

  SvarSlet