9.3.11

Dag 8 + dag 9


Dag 8: Dine mål/gøremål for denne måned og hvorfor

Landet ligger sådan at jeg i uge 13 skal på en tur med min klasse. Vi skal en tur til Edinburgh der ligger i Skotland. Derfor vil jeg gerne gøre mig klar til denne tur. Jeg skal have gjort mig selv klar på at skulle sove ved nogle fremmede, snakke et andet sprog og være et helt andet sted. Det kan godt være det lyder mærkeligt, men jeg har bare et mål for denne måned at gøre mig selv mentalt klar på denne tur. Jeg skal egentlig nok også have købt noget tøj, så jeg er klar på den front også. Hvad har man overhovedet på når man er i Skotland? Jeg kunne selvfølgelig troppe op med sækkepipe und alles, meeen jeg tror jeg holder mig til noget lidt mere casual ;-)

Dag 9: Noget du er stolt af fra sidste måned
Noget af det jeg er stolt af fra sidste måned er mit job. Sidste måned havde jeg jo vinterferie, men valgte at tage nogle vagter i stedet for at ligge og putte med min dyne derhjemme. Derfor var løn checken jo ekstra god, og det er jeg rigtig stolt af! Jeg følte mig rigtig voksen da jeg sagde ja tak til de der vagter, og ekstra penge er rigtig lækkert!

3 kommentarer:

 1. Hei :)

  Jeg ser at du har en Levi's Vintage Shorts, hvor har du kjøpt denne? Jeg bor i Norge, og finner den absolutt ingen steder :(

  SvarSlet
 2. Puha, det er ikke længe siden at jeg var igennem det helt samme som dig - det var godt nok bare Belgien :) Udveksling er en meget 'stor' og 'voldsom' ting, og 1 uge i et fremmed land med fremmed sprog er hårdt, det er det sgu. Jeg glædede mig til at komme hjem igen, da oplevelserne i Belgien var skuffende og den klasse vi besøgte havde ikke rigtigt styr på noget. Belgierne kommer til Danmark her i starten af April, og ærlig talt, så glæder jeg mig sgu til at vise dem MIT land :)
  Et råd fra mig til dig er at holde ud. Det er hårdt når man er igang, men det er en oplevelse der i hvert fald gjorde mig til et "stærkere" menneske. Når man har været på sådan en tur føler man, at man kan klare hele verden! - og så er det så fuld af minder at tænke tilbage på! Rigtig god tur, jeg glæder mig til at læse meget mere om det! :)

  /Caroline

  www.icarolinesverden.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Silje: Hej. Jeg har købt mine i en secondhand butik. Sådan én hvor ejerne har udvalgt alting i butikken. Det er lidt dyrere på den måde, men det er svært at finde Levi's andre steder. Jeg har dog også fundet et par i en genbrugsbutik, men det skal man være heldig for! Begge mine par er forresten købt som lange bukser, så har jeg selv klippet dem til. Held og lykke med at finde et par! :-)

  Caroline: Ærgeligt at du havde en træls oplevelse med det. Jeg krydser fingre for at dem jeg skal bo ved er søde, selvom jeg er utrolig bange for at de er det stik modsatte. Jeg har også lovet mig selv at jeg ikke vil give op, og så tror jeg bare det handler om at få en god oplevelse ud af turen, uanset hvor ringe vilkår der nu er :-) Jeg regner også med at det skal udvide mit syn på tilværelsen en smule, det er jo meget grænseoverskridende. Tak for råd, jeg vil prøve at fortælle så meget som muligt om turen når jeg vender hjem :-)

  SvarSlet