7.3.11

Dag 7


"Et billede af dig og din nærmeste ven"

Efter at have læst og drejet dagens udfordring omkring 10 gange, fik jeg endelig en idé. Så her har i min nærmeste ven (okay rimelig øv hvis min nærmeste ven var en hund, men som jeg nævnte i mit tidligere indlæg har jeg ikke lyst til at lægge billeder af mine veninder på bloggen, i hvert fald ikke endnu). Min hund, Bella, er af racen cavalier king charles spaniel og er noget af det skønneste der findes! Hun er en frisk og livlig hund på godt tre menneske år, hvilket vel svarer til omkring de 21 (hunde) år, så der er gang i hende ;-) Hun er på den anden side utrolig doven, hvilket passer meget godt til mig og mine behov. Hun ligger for det meste i min seng og kigger på mig med sine store dejlige hundeøjne (ligesom billedet over). I har godt set de der tegnefilm hvor hunden er næsten identisk med ejeren ikke? Selvom det nok ikke er helt muligt, så passer det meget godt på mig og Bella. Begge luddovne, begge mørkt hår og krøller og begge nogle skønne piger (må godt være selvglad her ;-)). Når ja, så siger man jo også at hunden er menneskets bedsteven, hvilket jeg begynder at tro mere og mere på. Hun er altid glad når man vender hjem efter en lang dag og møder en med et stort kys. Jeg kunne heller ikke forestille mig hverdagen uden hende. Så er det vidst også slut for den kærligheds historie :-)

Det kunne være sjovt at høre om i derude har nogle kæledyr i holder specielt meget af? Eller om jeg bare har et meget specielt forhold til min hund? Fortæl!

8 kommentarer:

 1. jae altså.. jeg har en blind fisk hvis det tæller? :)

  SvarSlet
 2. Nååårh, en sød hund !
  btw. FED blog, følger dig <3

  Knus Josefine
  www.josefinestritich.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Ej, hvor er den sød!
  Jeg har tre kongepudler!
  Jeg elsker mine hunde rigtig højt, desværre har jeg ikke så meget tid til at gå lange ture med dem mere. Heldigvis elsker de at putte foran tv'et, så det er godt nok :-)
  kh.

  SvarSlet
 4. Åh, en hund. De er da fantastiske :))

  SvarSlet
 5. Caroline: Ha hvor fedt! :D
  Josefine: Tusinde tak!
  Emma: Putte foran tv'et med ens hund er også hyggeligt! :-)
  Dorte: Ja hun er skøn!

  SvarSlet
 6. Den er virkelig sød:)
  Vi har også to cavaliere, en dreng og en pige (som fik hvalpe for snart 3 uger siden). Jeg elsker den race og håber på selv at få sådan en som jeres, altså sort, hvid og brun. Vores er nemlig sorte og brune.
  Jeg har også selv lagt nogle billeder ud på min blog af dem, hvis du har lyst til at se:)

  www.sidselnoo.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Hov, jeg mente selvfølgelig at de var hvide og brune:) hæhæh!

  SvarSlet
 8. Sissel: Tak. Det er en dejlig race, du er heldig at have to :-) Jeg kigger lige forbi din blog, skal da helt klart se dine hunde også :-)

  SvarSlet