23.2.11

Dagens outfit

Shorts - Levi's, skjorte - Gina Tricot, bælte - secondhand, knæstrømper - H&M, halskæde - DIY

Jeg er blevet rigtig glad for skjorter her på det sidste. For hver dag der går, hvert billede jeg ser af en med en skjorte på, bliver jeg mere og mere overbevist om at jeg må ud og investere i en masse skjorter. Jeg vil have en i alle farver. Sort, hvid, knækket hvid, sandfarvet, grå, grøn, blå, gul, rød, orange, lilla ja alle farver! Og jeg vil have nogle transparente og nogle helt almindelige ikke-se-igennembare! Jeg vil ha! Lige nu ejer jeg det sølle antal af 4. Den på ovenstående billede, en i samme farve bare mere transparent og assymetriks, en hvid og så en vinrød én i str. mandeskjorte. Det må der gøres noget ved!
Jeg skal ind til byen imorgen med min moster, så måske er jeg heldig at finde en der er super billig og lige hvad jeg mangler? Har i nogle gode tips? Det ér jo sidst på måneden (stort set ALLE mine penge var faktisk brugt omkring d. 5...) så mine forventninger til morgendagens shoppingtur er på nul. Men jeg skal hygge mig med min moster og ose, det er også hyggeligt!

Forresten er de to sidste billeder bare nogle jeg tog for sjov. Men jeg synes egentlig de blev meget cool. Ved bare ikke hvorfor jeg bider mig selv i fingeren, eller det gør jeg ikke, men det ligner. Måske er det den der *hmm jeg er meget seriøs* pose jeg kører? :-)

6 kommentarer:

 1. Du er altså for sej, Emma!

  SvarSlet
 2. *rødmer lige*. Tak!

  SvarSlet
 3. Thehe, hvor lang tid er det siden du har købt skjorten?

  SvarSlet
 4. Uha, lang tid efterhånden. Måske et halvt år. Så den er ikke at finde i butikkerne længere :-)

  SvarSlet
 5. Lækker blog du har dig :) Jeg har tilmeldt mig som fast læser.

  /Caroline

  www.icarolinesverden.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Tak for det Caroline og velkommen til :-)

  SvarSlet