10.11.11

Lidt om alt det nye

Jeg har jo lovet at komme med en lille forklaring på alt det nye jeg har gået og fablet om. Mange af jer har faktisk allerede gættet det. Bloggen flytter nemlig over på Bloggers Delight. Jeg er utrolig spændt på det hele, og håber virkelig at i, alle mine søde læsere, vil flytte med over! Jeg lover jer, bloggen vil stadigvæk være den samme. Jeg vil stadig blogge om de samme ting som jeg gør nu. De eneste ændringer der bliver er layoutet, adressen og lidt annoncer hist og her. Jeg håber meget på at i vil følge mig og bloggen på nye eventyr


Jeg mangler stadigvæk at rette lidt på de sidste tekniske sager på den nye blog, men jeg laver selvfølgelig et indlæg så snart bloggen er klar.

55 kommentarer:

 1. Selvfølgelig vil vi følge dig når du flytter :)

  SvarSlet
 2. Selvfølgelig følger vi med! :-)

  SvarSlet
 3. øv.. jeg hader bloggers delight. Men din blog er fantastisk, så bliver NØD til at følge med du søde emma! <3

  SvarSlet
 4. Maria: Åh det er jeg glad for :)
  Amalia: Dejligt!
  Anonym: Tak, hvor er du sød! Det er jeg bare glad for at høre <3

  SvarSlet
 5. det er så irriterende med de der annoncer, men det er super fedt for dig! og jeg elsker din blog, så jeg vil helt sikkert følge med stadigvæk, annoncer eller ej :) Hvor er din bluse købt henne?

  SvarSlet
 6. Tillykke smukke Emma! Glæder mig til at se din blog på Bloggers Delight, så kan du også være med til at hæve standarten lidt... (:

  XX

  SvarSlet
 7. Hmm... synes personligt at det er lidt ærgerligt at alle blogs flytter over til bloggers delight for tiden. Nu er Bloggers delight ikke noget specielt mere fordi at alle alligevel har sin blog der. Jeg er ikke sikker på om jeg vil følge med mere, men held og lykke med det. (:

  SvarSlet
 8. Anonym: Det er jeg ked af du synes, men hvor er det dejligt at du vil følge bloggen alligevel. Tak for det! Min bluse er fra h&m :)
  Anna: Haha, tak hvor er du sød!
  Anonym: Det er jeg da ked af du synes. Jeg vil give dig ret, der er mange blogs. Men jeg synes stadigvæk at Bloggers Delight er et fedt projekt, som jeg nu er stolt af at være en del af. Jeg håber meget på at du dog stadigvæk vil følge mig :)

  SvarSlet
 9. Stort tillykke! Og selvfølgelig følger vi med. :D

  Hilsen Kamille.

  SvarSlet
 10. YAAAY!
  velkommen til! ;)

  xx Nanna
  FasionAvecNanna.dk

  SvarSlet
 11. Jeg er desværre fuldstændig enig med Anonym ovenover.. Selvom jeg elsker din blog utrolig meget, fordi du er en fantastisk pige og blogger, så er jeg ikke sikker på, at jeg flytter med dig, for jeg synes, det er SÅ ærgeligt, at de har så mange bloggere derinde, så du ender nede på side nummer 20 (overdrivelse fremmer forståelsen). Det er jeg ked af, og det er der sikkert nogle, der vil kritisere mig for, men jeg er heller ikke fulgt med de andre bloggere, som er flyttet derover, fordi jeg synes, de bliver alt for påvirket af alt det penge-halløj, så deres indlæg bliver indholdsløse. Nogle af dem formår dog at holde indholdet i top, og jeg håber for dig, at du er en af dem - for så kan det godt være, at jeg alligevel kigger forbi en gang i mellem :-)

  SvarSlet
 12. Nu har jeg fulgte fra begyndelsen Emma, og helt ærligt jeg håbede en dag du ville få så stor succes. Der er ingen tvivl om det bliver forandringer, men på den gode måde. Der venter nye oplevelser forude, og dem glæder jeg mig til du deler ud af! Du kan være stolt af dig selv :)

  Kram og stort tillykke herfra, Lisette <3

  SvarSlet
 13. Kamille: Tak, fedt at høre :)
  Nanna: Tak!
  Line-Malou: Det er jeg da ked af at høre, men jeg forstår dig godt. Der er mange blogs på BD, men det synes jeg dog ikke ændrer kvaliteten på de individuelle blogs. Nogle har måske bukket under og gør det mere for pengenes skyld, men det vil jeg aldrig nogensinde gøre. Jeg har valgt at flytte derover, fordi jeg føler det er det rigtige at gøre og jeg har altså hjertet med mig i den her beslutning. Jeg vil 100% blogge om de samme ting som jeg altid gør. Og ja, jeg er heller ikke fan af de mange sponsorede indlæg, men hvis det er noget jeg virkelig kan stå inde for og sikkert alligevel ville have blogget om, så kan jeg jo ikke udelukke at der kommer et par sponsorerede indlæg. Jeg håber du stadigvæk vil kigge forbi engang imellem og se at bloggen stadigvæk er den samme :)
  Lisette: Tusinde tak Lisette! Altid dejligt med kommentare fra dig :)

  SvarSlet
 14. Jeg vil stadig følge dig, søde Emma. Men som andre, synes jeg (satme) også at alle de reklamer på BD er (RØV)irriterende.. Især dem mellem indlæggene! Men det er fedt for dig - og jeg håber virkelig at det giver din blog et spark i den rigtige ende, så du bliver endnu større end du allerede er.

  SvarSlet
 15. Tillykke Emma!! Bloggers Delight er så fedt, drømmer selv om at blive en del af det, når jeg en gang får min blog 100% op og køre. Vil selvfølgelig følge med, din blog er en af mine yndlings! (;

  SvarSlet
 16. Jeg elsker, at vores nye bloggere er folk, jeg rent faktisk følger. Cool cool cool!

  SvarSlet
 17. Nicoline: Øv, det er jeg ked af at høre. Men godt at du stadigvæk følger så. Tak!
  Heidi: Mange tak, det er jeg glad for at høre!
  Marie: Jaa, fedt :)

  SvarSlet
 18. Det bliver så fedt for dig Emma♥

  SvarSlet
 19. Til Line: Jeg er sikker på at hvis det var dig der fik tilbuddet, så ville du helt sikker sige ja.

  Rigtig godt for dig Emma! :) tillykke.

  SvarSlet
 20. Det bliver da for fedt at være en del af Bloggers Delight!
  Hvordan har du fået flyttet din blog derover? Er det noget du selv har stået for? :-)

  SvarSlet
 21. Kathrine: Tak ♥
  Anonym: Mange tak! Du har ret, når man får tilbuddet, ser man på det på en anden måde :)
  Sofie og Ida: Tak! Teknikerne bag Bloggers Delight har faktisk stået for det hele, jeg har næsten ikke skulle gøre noget. Lige nu mangler jeg bare at gøre layoutet helt færdigt, så det bliver som jeg vil have det :)

  SvarSlet
 22. Er det noget man bliver specielt udvalgt til? Så er det i hvert fald for sejt! :-)

  SvarSlet
 23. Ikke udvalgt som sådan, men man skal gerne have gode besøgstal osv. Hvis man gerne vil med i Bloggers Delight skal man bare skrive til dem og så ser de på om man har besøgende nok til at være i BD. Jeg blev selv kontaktet af Kia, hvor hun spurgte om jeg havde lyst til at flytte derover :)

  SvarSlet
 24. Tillykke Emma! Havde også selv gættet på det samme, og så er det utroligt godt for dig! Tillykke med det hele, og jeg vil selvfølgelig følge med dig over på BD. :-)

  SvarSlet
 25. Hej Emma! Vild fed blog! Er nu fast læser, så måske kunne vi følges?

  kh Sofie fra fromwhereistand-dk.blogspot.com

  SvarSlet
 26. TILLYKKE!!! Hvor er det fantastisk, jeg vil selvfølgelig følge med :)

  -Emma

  SvarSlet
 27. Pis os! Bloggers Delight virker som nogle snobber der kun lukker de bedste af de bedste ind! Og alle de irreterende reklamer der er over det hele gør det så skide forvirrende! Jeg vil self. stadig læse med, men ØV!

  Men tillykke med det, du kan godt være stolt af at være medlem af snobbe klubben nu!

  Ej nu for jeg det helt til at lyde som om jeg har noget imod dig, MEN DET HAR JEG ALTSÅ VIRKELIG IKKE! <3 Jeg har noget imod bloggers delight, og ikke bloggerne, der blogger via bloggers dehligt! MEN IGEN STORT TILLYKKE TIL DIG SMUKKE EMMA! :)

  SvarSlet
 28. ps. LINE MALOU hvis du elsker Emmas blog nok, så læser du også med selvom hun flytter til bloggerdelight :)

  SvarSlet
 29. Anonym: Jeg synes, det er groft af dig, at udtale dig om, hvorvidt jeg ville tage imod tilbuddet eller ej. Jeg ved overhovedet ikke, hvordan det er at blive spurgt, så hverken jeg eller du kan bedømme hvorvidt jeg ville sige ja eller nej tak til tilbuddet om Bloggers Delight.
  Jeg synes egentlig heller ikke, du skal kommentere på det jeg skriver, når det er Emma jeg skriver til. Nu må vi se, om jeg følger med. Hvis jeg ikke følger med, så er det bestemt ikke fordi, jeg ikke har lyst, men nærmere fordi jeg synes det er besværligt at trykke videre gennem alle deres sider. Punktum. Nu synes jeg vi skal slutte her begge to, anonym :)

  SvarSlet
 30. Åhhh hvor er du flot, det er lidt ærgerligt at du flytter men det er jo dit ejet valg :-)

  http://rosaandersensblog.blogspot.com/

  SvarSlet
 31. Jeg er ikke den store fan af Bloggers Delight, men vil stadig kigge forbi din blog, når den flytter:)

  Egentlig vil jeg bare rose dig for dine meget modne og velskrevne kommentarer til folks kommentarer her - det er sejt!

  SvarSlet
 32. Emma: Mange tak!
  Sofie: Velkomme til, jeg kigger forbi din blog :)
  Emma: Fedt!
  Anonym: Mange tak. Du siger at de kun lukker de bedste af de bedste ind, så det vælger jeg at tage som et kompliment :)
  Line-Malou: Jeg forstår ikke helt. Synes du det er besværligt at trykke videre gennem en masse sider? Siderne er altså ikke anderledes end de er her på blogspot, der er blot lidt færre indlæg pr. side, men det er jo ikke en voldsom ændring :)
  Rosa: Tak! Hvorfor synes du det er ærgerligt? Jeg selv er utrolig glad for at skulle flytte over på BD, da jeg ser det som et kæmpe skulderklap at "få lov" til at være med :)
  Sara: Mange tak, sikke en dejlig kommentar :)

  SvarSlet
 33. Line-Malou.. Drop det! Du har også skrevet til Endless Colours og My Little World Of Fashion, at det var syndt at de er flyttet til bloggers delight. Men du er sikkert bare jaloux fordi de ikke har spurgt dig.. Og som den Anonyme sage: De lukker kun de bedste ind.. Og Det er EC, MLWOF og Emma Silke fortjent!!!!

  SvarSlet
 34. Jeg er bare i tvivl om hvordan jeg bliver en følger. sådan rent officielt!
  For du er virkelig number 1 blog jeg følger! <3

  SvarSlet
 35. hej emma :)
  skrev du til bloggers delight eller kontaktede de dig?

  SvarSlet
 36. Sikke en fin trøje - og sikke en fed blog du har! Er blevet fast læser :)

  /Emilie

  SvarSlet
 37. Sissel: Jeg skal nok komme med link til bloglovin når jeg 100% er flyttet over på BD. Åh mange tak :)
  Anonym: De kontaktede mig :)
  Emilie: Tak!

  SvarSlet
 38. Anonym: Jeg er helt bestemt ikke jaloux, for jeg er dybt ud bevidst om at alle pigerne har fortjent det. Jeg er stolt på alle pigernes vegne, og jeg ved de har fortjent det, for ellers ville jeg ikke selv læse deres blogge. Men jeg synes, du skal blande dig uden om min mening, for det er min mening, og den er der ikke nogle, som skal lave om på. Jeg synes faktisk slet ikke, at jeg skal sidde her og forsvare mig selv!
  Jeg forstår faktisk slet ikke, hvorfor vores diskussion, som du har startet, er kørt helt herud - for jeg har på ingen måde kritiseret Emma Silke eller givet udtryk for jalousi, jeg har blot skrevet, at jeg synes det er ærgerligt at hun ender på side 20, men at hun er en fantastisk pige, så jeg håber og er 100 % sikker på, at hun nok skal klare den og beholde sine læsere. Lad det ligge her, tak!

  Emma Silke: Jeg synes ikke ligefrem, at det er besværligt at trykke gennem siderne. Men det er irriterende, at man skal trykke videre og videre ind til man nå en blog, man gerne vil læse. Men jeg kan jo selvfølgelig fremover bare plotte "www.emmasilke.dk" ind. Så det går nok. Du har nok ret i det du skriver. Tak for resten, fordi du er så evigt sød og tolerant :-)

  SvarSlet
 39. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 40. Selv tak :) Selvom du måske ikke synes det er så fedt, så er jeg glad for at du alligevel støtter min beslutning :)

  SvarSlet
 41. Line-Malou: Sorry, men jeg tror at det er forskellige anonyme mennesker.

  SvarSlet
 42. Det kan godt være, men så er de lige gode om det :-)

  SvarSlet
 43. Emma: Tak, skal du have :-) Lad os nu så, jeg kan nå at ændre mening :-)

  SvarSlet
 44. Sikke en fed blog du har! Jeg håber du falder til med bloggers delight, ellers kan man vel altid flytte tilbage? :-)

  www.buberri.blogspot.com

  SvarSlet
 45. Line-Malou: Hehe ja :)
  Hannah: Mange tak! Jo det kan man da, men det kommer nok ikke til at ske indenfor den næste fremtid. Jeg er rigtig glad for at skulle flytte over til Bloggers Delight :)

  SvarSlet
 46. Hey, tjek min give away om en valgfri Chanel neglelak! http://www.rj-dspc.blogspot.com/

  SvarSlet
 47. Ja det er forskellige anonyme læsere, og det var vidst mig der fik startet det her.. ups! Det jeg mente med at hvis du elskede emmas blog "nok", ville du fortsat føgle den, var at jeg synes det virkede underligt at skrive til Emma at du ikke ville føgle hendes blog fordi du ikke "orkede". Nu har jeg så fundet ud af at det ikke var det du mente og jeg misforstod din kommentar. Men jeg ville ikke sige at det var groft af mig, at sige at hvis du elskede emmas blog "nok" ville du fortsat føgle den. Når du lægger noget på nettet, hvor alle lige fra offentlige personer til anonyme kan skrive, må du være forbedret på at en kommentar som efter min mening var noget "negativ" om man så må sige, kan blive bemærket og folk vil blande sig hvis de synes at du er "urimlig". Så jeg vil ikke sige at det er ondt at blande sig i noget hvor det dybeset er tilladt, ellers må du skrive til Emma privat :) Hold da op en land snøre jeg fik skrevet mig der!

  SvarSlet
 48. Tror du har misforstået mig igen, ha. Jeg skrev ikke, at det var groft, at du skrev, at hvis jeg elskede emmas blog "nok" ville jeg fortsat følge den. Det var da du (eller også var det en anden anonym) skrev at hvis det var mig, så ville jeg også tage i mod tilbuddet.
  Jeg er fuldstændig enig med dig i, at når man kommenterer på noget offentligt, må man tage skraldet med. Det har jeg det også ok med, men jeg synes ikke, at nogle som helst andre end mig selv kan vurdere, hvorvidt jeg ville flytte til Bloggers delight, hvis jeg blev spurgt. Så nej, jeg synes heller ikke, at det er ondt at blande sig i noget, hvor det er tilladt :-)
  Knus.

  SvarSlet
 49. Ja okay hahaha! Stor misforståelse, og er meget enig i, at det kun er dig der kan vudere om du ville flytte til bloggers delight hvis du fik muligheden! knus.

  SvarSlet
 50. Emma du skriver at du ikke er vild med sponserede indlæg og aldrig vil gøre det for pengenes skyld. Hvorfor flytter du så derover, det er jo det eneste du får ud af at bruge bloggers delight??
  Håber du vil svare mig for jeg synes ikke der er overensstemmelse med det du siger og det du gør!?

  SvarSlet
 51. Hej Anonym,
  Jeg skriver at jeg aldrig vil gøre det KUN for pengenes skyld. Bloggen har altid højeste prioritet, og jeg flytter derfor ikke kun over for pengenes skyld, men nærmere for alle de muligheder der åbner sig for bloggen. Pengene er ikke min motivation, men dét at blive en del af noget større, chancen for flere læsere osv gør at jeg flyttede derover. Som jeg har skrevet før så har jeg hjertet med i denne beslutning, og gør det fordi det er det jeg føler er det rigtige. Selvom mange efterhånden er imod BD, så ser jeg det stadigvæk som et kæmpe klap på skulderen, og sagde derfor ja tak til at flytte over. Pengene er blot en sidegevinst. Jeg bruger rigtig mange timer på at blogge, og det gør mig derfor ikke noget af få en lille ekstra indkomst på det. Jeg synes klart der er overensstemmelse med det jeg siger og gør.

  SvarSlet
 52. Synes du det er fedt at blive sat i bås med hende her:!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  http://bitterfissen-bethany.dk/

  Helt ærligt, bloggers delight er fuking ligeglade med jer og jeres blog og vi bare udnytte jer...

  SvarSlet
 53. Helt ærligt, så er jeg ligeglad. Bare fordi hun er på samme netværk, er det jo ikke ensbetydiget med at vi har noget som helst til fælles. Jeg synes blot det er fint at BD udvider med mad, livsstils, underholdnings blogs osv.
  Der er jo også mange vidt forskellige blogs her på blogspot, men gør det dem ens? I dont think so.

  :)

  SvarSlet
 54. Er meget enig med dig Emma! :-)

  SvarSlet