16.10.11


Idag har været en skøn dag. Jeg har holdt (forsinket) fødselsdagsmiddag med pæne piger, pæne gaver og en masse fjol. På mig havde jeg min nye skjorte fra Gina Tricot, som jeg allerede er ret glad for. Mit hår bliver bare elektrisk af at have den på, er der nogen af jer der har et godt råd mod det?

Forresten opdagede jeg lige at bloggen snart runder 400 læsere. Hvor er det vildt!! Jeg må straks i tænkeboks angående en konkurrence..

Sov godt.

6 kommentarer:

 1. Pænt, pænt, pænt, pænt, pænt :P

  SvarSlet
 2. Din skjorte er så fin, jeg ønsker mig den selv!
  http://dnevnikzasabrinu.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Sikke et fint billede, Emma! Jeg har desværre ikke noget råd, med hensyn til håret. Hæh. :-)

  //Rosanna P.
  http://rosannamyway.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Jeg plejer at bruge en olie til håret fra Orofluido, som er fuldstændig økologisk, uden tilsætningsstoffer, parabener og parfume. Den kan både bruges i tørt og vådt hår og modvirker alle former for elektrisk hår, plus at den genopbygger skadet hår, og gør ens hår skinende og blødt! skide lækker. Den jeg bruger hedder Orofluido Beauty Elixir, men du kan også få Orofluido Shine Spray, som plejer knap så meget.
  Alle deres produkter kan fås på udsalg lige nu, lige her: http://shampoo-pusher.dk/?gclid=COOHhoyQ7asCFcW-zAodHQQERA#/haarpleje-produkter/709-orofluido/
  Love<3

  SvarSlet
 5. Anonym: Tak tak tak!
  Anonym: Køb den, den er alt for fin!
  Rosanna: Tak :-)
  Anonym: Mange tak for tippet! Måske jeg skulle prøve at købe en hårolie og se om det hjælper :-)

  SvarSlet
 6. Sikke en fin skjorte! Tror ikke at jeg er helt galt på den (eller også er jeg?) men hvis din skjorte er elektrisk, så skal man tage den i fryseren - ja, fryseren. Så når du tager den på næste gang, er den ikke elektrisk mere. PLEASE vær sød at Google det her, inden du afprøver det, for vil ikke være skyld i en meget fin ødelagt skjorte. Håber virkelig at rådet virker! :-) - Du må lige kommentere tilbage på, om du tør!

  SvarSlet