30.9.11

Mission vinterjakke


Min jagt på den perfekte vinterjakke er gået ind. Jeg synes aldrig jeg formår at finde en jeg er helt tilfreds med, og ender stort set altid med at nøjes fordi jeg ikke kan finde en jeg bryder mig om. Så i år har jeg længe været på udkig efter en jakke lige efter mit hjerte, men jeg har endnu ikke fundet den. Jeg forestiller mig noget ala ovenstående. Kort fortalt skal det være en sort pels jakke (eller fakepels) som har lommer og dækker numsen. Det er stort set umuligt at opstøve en i butikkerne (til en fornuftig pris), med mindre man går i genbrug/secondhand, så det vil jeg gøre over den næste tid i et forsøg på at finde den efter min mening perfekte vinterjakke. Har i egentlig fundet jeres, og hvordan ser den ud?

Jeg har samlet lidt billeder som inspiration til min vinterjakke. Hvad synes i om dem?


8 kommentarer:

 1. Du har sikkert kigget - men prøv Topshop :))

  SvarSlet
 2. H&M divided har en i sort, der minder meget om det du søger, så jeg lige i dag. Den er dog mere i længde med den på andet sidste billede, med olsen tvillingerne. Men så den i den store H&M overfor salling i aalborg, lige når man kommer ind i butikken, så desværre ikke hvad den kostede :-)

  Sisselykke.dk

  SvarSlet
 3. Anonym: Der har jeg faktisk ikke kigget, mest af alt fordi der ikke lægger en butik tæt på mig og jeg gider ikke købe jakken på nettet fordi jeg så ikke ved om den passer mig :-)
  Sisse Lykke: Tak for tippet, den har jeg dog kigget på, men jeg kan ikke lide den der ribkant den har forneden. Ellers ville den også næsten være perfekt :-)

  SvarSlet
 4. Jeg synes også det er vildt svært! Lad os lige snakkes sammen hvis vi finder den perfekte ;)

  SvarSlet
 5. Hehe, ja jeg skal nok sige til hvis jeg finder den ;-)

  SvarSlet
 6. Har du fundet en? Er på udkig efter sådan en også!

  SvarSlet
 7. Nej desværre, jeg er stadig på jagt :(

  SvarSlet
 8. Jeg sælger en på Trendsales som er på øverste billede og på det billede med de røde detaljer: http://www.trendsales.dk/listings/asos-faux-fur-pelsjakke-i-moerk-brun/23602305?forum=165&status=&search=&road=view_userinfo&pn=5&rt=ur

  SvarSlet