24.9.11

Jeg har lagt lidt nyt på salgsbloggen, kig forbi!
LINK TIL SALGSBLOGGEN

4 kommentarer:

 1. Hvordan gik det ovre ved unique?

  SvarSlet
 2. Hende jeg skal have svar af, er desværre på ferie lige nu, så jeg får nok først svar om lidt tid. Men jeg lover at lave et indlæg om det, når jeg får besked :-)

  SvarSlet
 3. Hej Emma, først vil jeg sige at jeg syntes at din blog er virkelig fed!

  Og så vil jeg lige spørge dig om noget, du er ret høj og gør stadig i høje sko/plateau og virker fuldstændig ligeglad. Jeg er selv 12 - snart 13 og er ca. 1,73 og er virkelig ked af min højde, fordi at jeg altid "kigger ned" på mine veninder.

  Hvordan er du blevet "glad" for din højde? Alle siger at jeg skal være glad for min højde (og krop, da jeg er ret tynd - ikke for at lyde selvglad) men jeg syntes altså ikke at det er flot at være et hovede højere end alle andre.....

  Jeg håber på at du vil svare på mit spørgsmål - på forhånd tak :))

  SvarSlet
 4. Hej Anonym. Tusinde tak!

  Det er svært at sige lige præcis hvordan jeg er blevet glad for min højde, jeg tror bare det er noget der er kommet med årene.
  Da jeg var på din alder var jeg også selv lidt træt af min højde, men det er jeg bestemt ikke længere. Jeg kan slet ikke forestille mig at være andet end den højde jeg har nu. En ting der virkelig har hjulpet mig til at acceptere min højde er, når jeg har set andre smukke og høje piger på gaden. Når jeg ser dem tænker jeg altid "wauw hun er smuk, og hun bærer sin højde med stil". Det har inspireret mig til at ville gøre det samme, og håbe på at folk kan tænke det samme om mig, når de ser mig på gaden.
  For der er altså næsten intet smukkere end en pige der retter ryggen og udstråler at hun er glad for sin højde!

  Det lyder bestemt til at du skal være glad for din krop, hvis du både er tynd og høj. Bare tænk på alle dem som ønsker at have sådan en krop, og kæmper for det. Vi er heldige at være født sådan, uden at skulle røre en finger, mens andre slider for at komme til at se sådan ud.

  Men jeg forstår dig godt, og synes også selv at det kan være svært at være et helt hoved højere end mine veninder. Nogle gange fravælger jeg endda de høje sko, hvis jeg skal ud og shoppe med en veninde der i forvejen er lav.
  Det er sjovt, jeg har faktisk lettest ved at gå i høje sko når jeg er ude alene. Så bliver man ikke sammenlignet med nogen som helst.

  Men tro mig, jeg er og vil altid være glad for min højde, og jeg vil altid gå i høje sko som det passer mig. Det er der ingen der kan lave om på.

  Jeg håber at mit svar kan hjælpe dig til at få det bedre med din krop og højde. For når først man er blevet glad for sin højde, får man også en meget pænere udstråling, og det kan jo ikke skade, vel? :-)

  Kram Emma.

  SvarSlet