28.9.11

Idag


Idag er blevet brugt på skole og en café tur med min søde veninde Sarah. Vi mødtes efter skole og satte os ind på Café Klædeskabet som er en forholdsvis ny café her i Aalborg. Stedet kan klart anbefales! Vi sad i lidt tid med vores smoothies (som smagte himmelsk btw) og snakkede om alt det der er sket siden sidst. Inde på caféen kunne man forresten også tage et gratis Cover magasin, lækkert! Alt i alt en dejlig dag. 

Nu vil jeg vende tilbage til min nye Macbook, som jeg har utrolig svært ved at finde rundt i. Det kræver godt nok sin tid at lære, haha!

8 kommentarer:

 1. hvorfor fik man gratis cover magasiner? nogen speciel anledning? hvis det var, ved du så hvor lang tid man endnu kan få det gratid? (-:

  SvarSlet
 2. Jeg tror ikke der var nogen speciel anledning til det, og jeg tror egentlig at det er noget de gør altid. Men jeg er overhovedet ikke sikker, så du må ikke hænge mig op på det :-)

  SvarSlet
 3. Lyder som en rigtig hyggelig dag! :) Jeg overvejer også snart at købe min første macbook efter at have været windows bruger i en god del år, frygter også lidt for overgangen!

  Kig forbi, hvis du har tid og lyst:
  www.thisisjuliee.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Har de ikke også tøj der? mener jeg har hørt om det før.. Hvor ligger den henne? :-)

  SvarSlet
 5. Julie P: Jeg har selv brugt windows siden jeg fik min første computer, og har også selv frygtet overgangen. Men jeg tror bare det tager lidt tid, så finder jeg nok ud af det :-)
  Sisse Lykke: Jo det har de nemlig. Caféens adresse er Søndergade 3, og den ligger tæt på Det gyldne dådyr :-)

  SvarSlet
 6. Det lyder som en dejlig dag! Gid man boede lidt tættere på Aalborg! :D

  www.thoughtsinframes.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Du kan jo altid spørge hvis der er noget du er i tvivl om. Jeg skiftede selv fra windows til mac i marts måned, og jeg syntes det var noget af det nemmeste! Men kører du med os x lion? :-)

  SvarSlet
 8. Freja: Ja det var rigtig hyggeligt. Aalborg er også en dejlig by :-)
  Julie Kirstine: Tak! Jeg har ingen idé om hvad jeg "kører med" faktisk..

  SvarSlet