22.9.11

Dagens

Tshirt - american apparel, jeans - cheap monday, cardigan - american apparel, sko - asos, ringe - arvet

Mit outfit fra idag. Det er meget svært at tage billeder af ens hænder/ringe uden at det ser handicappet ud, skulle jeg hilse og sige! De tre ringe på billedet er mine yndlings for tiden, så jeg ville lige vise jer dem. Jeg synes de giver outfittet lige dét ekstra, så det ikke er helt kedeligt.

Nu vil jeg smutte ned og spise pandekager med min familie, og bagefter til motionsaften på min skole. Det betyder at vi har fri fra skole imorgen, win! 

4 kommentarer:

 1. Jeg kan rigtig godt lide detaljerene med ringene og neglene, til dette enkle (og smukke) outfit!

  Det slog mig lige at du næsten aldrig har håret sat op. Hvordan kan det være? :-)

  Emma S
  www.eemmaass.blogspot.com

  SvarSlet
 2. fine ringe :-)
  xx

  Anewsituation.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Hej Emma! :)
  Rigtig flot og enkelt outfit. Elsker at du kan klæde dig så simpelt, men stadig få det hele til at se helt fantastisk ud!

  Hvis du har tid og lyst må du gerne kigge forbi min blog, den er ikke så kendt endnu, så ville blive meget glad for lidt flere faste læsere, da det nemt kan blive lidt kedeligt at blogge, hvis ingen alligevel læser det.

  www.thisisjuliee.blogspot.com

  kh Julie P

  SvarSlet
 4. Emma S: Tak! Det er simpelthen fordi at jeg hader at have det sat op. Jeg føler mig meget smukkere med håret løst, af en eller anden grund. Og så er jeg ikke god til at sætte forskellige frisure, så jeg har bare droppet at prøve. Jeg sætter dog håret op til idræt og sådan :-)
  Caroline: Tak :-)
  Julie: Wauw, tak! Jeg kigger selvfølgelig forbi :-)

  SvarSlet