11.9.11

Berlin!


Imorgen drager jeg mod Berlin med min skønne klasse på intro-ryste-sammen-tur. Planen er at vi skal nå at se stort set hele Berlin, men selvfølgelig er der også sat lidt tid af til shopping. Jeg glæder mig. Jeg har planer om at finde frem til en American Apparel butik (har læst på nettet at der er hele to styks i Berlin), da jeg har forelsket mig i en masse tøj på deres hjemmeside. Udover det har jeg hørt fra flere at der er en masse gode vintage butikker dernede, så dem håber jeg også på at kunne finde.

Har i nogensinde været i Berlin? Har i nogle gode tips?

Hav en skøn dag!

22 kommentarer:

 1. Jeg var i Berlin lige før sommerferien! Og du kan virkelig glæde dig! Det er en fantastisk by. :)

  Jeg vil sige, at hvis du kan lide kebab - så skal du tage på en original Döner Kebab! Der ligger nogle stykker rundt omkring i Berlin. Kebaben dernede er fantastisk god, både fordi du helt selv bestemmer hvad du vil have i din kebab og så er kødet bare 100000 gange bedre end i Danmark. :)

  Og alle de små Berlin shops, der kan findes en masse sjove ting! Ampel-mand vingummierne smager dog forfærdeligt... Alle butikkerne i centrum er virkelig store - tøjbutikker, skobutikker i flere etager! Blev overrasket da jeg trådte ind i en boghandel - hvor manden så fint sagde: "Skønlitteratur på 5 etage". Wow.

  SvarSlet
 2. haha ja, jeg vil også råde dig til at smage en döner Kebab :-)!
  Jeg håber du får en rigtig god tur!


  http://thoughtswrittenbyjosephine.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Hej Emma

  Som Isabella skriver, skal du virkelig glæde dig. Berlin er virkelig en fed by!

  Angående American Apperel butikkerne skal du bare vide at den på Bayreuther Straße ikke er specielt god. Den har ikke et stort udvalg da butikken er meget lille, den er rodet og da jeg var der, var der heller ikke specielt god service.

  Ha en skøn tur. :-)


  http://simoneew.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Det bedste tip jeg kan give er praktiske sko og plastre til dine fødder... Jeg har været i Berlin to gange, og det har været fede ture, men hold fast man er smadret når man har gået rundt dér en hel dag! :)

  SvarSlet
 5. Du SKAL se Holocaust Denkmal, som er mit personlige favoritsted i Berlin. Men husk nu at behandle omgivelserne med respekt, det er et mindesmærke, ikke en legeplads, selvom de mange betonklodser er perfekte til en gemme/fange-leg, så husk på, hvad de symboliserer og ha' respekt!

  Du må ha' en god tur, gid det var mig :-)

  SvarSlet
 6. Berlin er dejlig! Hav det godt der :)

  Hvordan fjerner du skyggen rundt om billederne?

  SvarSlet
 7. Hav en god tur til Berlin Emma! :)

  lisette-fashion.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Berlin er en fantastisk by, den er rigtig smuk, lærerig og der er masse god shopping! Jeg var det sidste år med en masse veninder. Vores tur var bare fantastisk selvom vi kun havde 3 (!!) dage..)

  Håber du får en rigtig god tur! :-)

  Knus Juliane.

  SvarSlet
 9. Jeg har været i Berlin 3 gange. De to gange har jeg været med min familie afsted og den tredje var jeg på udveksling og boede hos en tysk familie. Jeg er helt vild med Berlin og har planer om, at flytte derned når jeg engang er færdig med gymnasiet. Det er en fantastisk by og smuk på sin helt egen måde! Glæd dig :-)

  SvarSlet
 10. Hej der! Dejlig blog (:
  Nyd turen, det er jo et kulturelt mekka!

  Knus Maria,
  http://fotomariaemilie.blogspot.com/

  SvarSlet
 11. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 12. Berlin er SKØØN, så nyd for guds skyld alt hvad du oplever! Kan på det kraftigste anbefale museet ved check point Charlie, som dækker historien om Berlinmuren.

  Er vild med din blog, du har en fed stil og skriver godt.
  Knus Nanna (-:

  http://silentnoisebynannagram.blogspot.com/

  SvarSlet
 13. Tak for alle de søde kommentare, jeg har taget det hele til mig og er nu endnu mere spændt på imorgen!

  SvarSlet
 14. Får vi nogensinde at høre om din samtale hos unique??

  SvarSlet
 15. Var i Berlin i december 09.
  Hold op alle de julemarkeder, men det var super hyggeligt.
  Tips:
  1: nogle sko du kan gå langt i ;-)
  2: ved ikke om i skal ind i Madame Tussauds? Var ikke der inde i Berlin (har været der, da det engang fandtes i KBH.) men tror det er en fed oplevelse (så vidt jeg husker ;-) )

  - Go Tur :-)

  SvarSlet
 16. Gå for guds skyld ned i de små sidegader, det er der guldet er gravet ned... de bedste genbrugsbutikker!(:

  SvarSlet
 17. Har været i Berlin to gange og det er FANTASTISK, vil SÅ gerne derned igen! Man bliver aldrig træt af Berlin, der er så meget at se at man dårligt nok kan se halvdele og shoppe samtidig, på én uge(; Men du burde helt klart besøge Donkin Donuts, og i burde tage op i fernsehturm eller tv-tårnet som nogen kalder det, det er den mest fantastiske udsigt ud over hele Berlin(:
  Rigtig go' tur<3

  SvarSlet
 18. Har aldrig været i Berlin, så kan desværre ikke give dig nogle tips, men god tur anyways ! :-)
  Josefine // www.madebyjosefine.blogspot.com

  SvarSlet
 19. Berlin; godt nok lidt sent, men så har du det til en anden gang!
  Jeg har boet i Berlin i to år, og for guds skyld, hold dig langt væk fra mitte. Der er næsten kun butikker som hele Europa har.
  Derimod er Friedrichshain, Neuköln og Kreutzberg nogle guldminer. Masser af små tøjbutikker, lækre billige caféer og så er der helt afslappet stemning. Prenzlauerberg er et godt dansker shoppested, men der er også overbefolket med danskere! :)
  og så fyr den max af i byen, det er billigt og pisse nice.

  SvarSlet
 20. Hej Emma :-)
  Håber du nyder turen! Berlin er en rigtig lækker by, var der i sommerferien for 2 år siden.. Skal selv på studietur til Bremen (også i Tyskland) her på Søndag og glæder mig rigtig meget!

  /simone
  http://simonemichelleandersen.blogspot.com/

  SvarSlet
 21. Arbejder lidt på at få smidt en masse gode tips på www.berlintips.dk - Der er ikke så meget endnu, men du kunne jo tage et kig :)

  American Apperal ligger lige ved stationen Hachescher Markt, som iøvrigt er et stort shopping-område. (Hvis man går lidt væk falder priserne også en smule ;) )

  De bedste hilsner,
  Thomas
  Berlintips.dk

  SvarSlet