28.8.11

Idag


Jeg tog lidt billeder idag, da regnen pludselig silede ned udenfor mit vindue. Jeg har altid syntes at regn er noget så smukt og egentlig også ret hyggeligt, så derfor hoppede jeg også straks under dynen og satte min yndlings serie friends på. Det er bestemt en ting jeg ser frem til ved efteråret, nemlig en masse indehygge :-)

7 kommentarer:

 1. Vidunderlige billeder af et vidunderligt fænomen! Jeg elsker regn, men har aldrig været i stand til at tage et ordentligt billede af regnen, ikke med ruden og det hele, men udenfor, rigtigt... Virkelig flot, Emma. :)

  SvarSlet
 2. Regn er virkelig noget af det hyggeligste, der findes!

  SvarSlet
 3. Jeg elsker også regnvejr!

  SvarSlet
 4. Rigtig fed blog du har her og flotte billeder!:)

  /Sofie
  -Håber du vil kigge forbi min blog: http://diyiyc.blogspot.com/, den er ny, så jeg mangler både kommentarer og followers :)

  SvarSlet
 5. Sikke nogle fine billeder på din tumblr! :)
  Blev helt gennemblødt da jeg idag cyklede på arbejde, øv :(

  www.thoughtsinframes.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Flotte billeder! Hvilket program redigere du i? Og tager du dine billeder med en speciel indstilling på dit kamera, for synes altid de er i den stil der, eller er det den efterfølgende redigering?
  :)

  SvarSlet
 7. Sarah: Tusind tak Sarah!
  Emma: Helt afgjort.
  Sisse Lykke: Regn er en dejlig ting :-)
  Sofie: Mange tak!
  Freja: Tak. Ja øv, jeg blev også gennemblødt på vej hjem fra skole :-(
  Fuckyouandhoorayforme: Tusind tak! Jeg har redigeret billederne i programmet Toycamera Analogcolor. Ja, jeg bruger stort set altid manuel indstillinger når jeg tager billeder. Jeg bruger den der hedder AV, med en iso på 200 og så lav blænde som muligt. Det er rart at høre, jeg prøver også tit at ramme den samme stil :-)

  SvarSlet