16.8.11

_


Fik mit yndlings magasin ind ad døren idag, nemlig Costume. Sådan noget er totalt undervurderet, der er intet bedre end en kop the og et lækkert magasin fyldt til randen med tøj. Kunne godt tænke mig at høre - hvilket er jeres yndlings magasin? Jeg sværger til Costume og køber ikke andet.

27 kommentarer:

 1. COVER! helt klart.
  og så synes jeg at Elle en gang imellem har nogen fede numre.
  og som noget nyt er jeg begyndt på at følge med i Soundvenue!

  SvarSlet
 2. Jeg fandt forleden det nyeste Cover i toget, og "sparede" dermed 50 kroner. Det var faktisk første gang jeg læste det blad.

  Jeg kan godt lide at variere det lidt. Selvom de skriver om cirka det samme har de jo forskellige skrivemåder. I nogle er der mere læsestof og i andre flere tips og tricks. He he.

  Emma S
  www.eemmaass.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Eurowoman er helt klart mit favoritblad, og også det jeg har abonnement på - så fik også et blad i postkassen i dag. Jeg er enig, der er ikke noget bedre end nye modeblade :) Udover eurowoman køber jeg også Elle, Costume og Bazar næsten hver måned. Sirene var også en af mine favoritter, det havde jeg også abonnement på, men de lukkede jo - det er jeg stadig ikke kommet over :o) hæhæ.

  SvarSlet
 4. Det er også bare rart at få det ind gennem brevsprækken på den måde, så virker det næsten som en gave, ikke? :)
  Mine yndlingsblade er helt klart Vogue og Cover. Jeg læste Cosmopolitan en overgang, men blev simpelthen for træt af, at alting skulle handle om mænd; sex med mænd, hvordan man gjorde sig lækker for sin mand, hvad mænd helst ville have, you name it. Derfor har jeg siden sværget til modeblade, der er ikke så meget pis. :)

  SvarSlet
 5. IN, Elle og Bazer, er alle sammen dejlige magasiner, sprængfyldt med inspiration ! :) Besøg min blog simonebjoernklausen.blogspot.com, tak :)

  SvarSlet
 6. Elle er uden tvivl mit yndlings i Danmark :D men uden for Danmark er det nok Vogue og Elle (igen) :D

  - Emma

  http://givemefashion.wordpress.com/

  SvarSlet
 7. SOUNDVENUE!

  SvarSlet
 8. Jeg er også ret vild med Costume - det eneste minus er bare, at det meste af tøjet i Costume er alt for dyrt til SU-budgettet (og nærigrøve) så er jeg mere til Woman faktisk tror jeg :-)

  SvarSlet
 9. Sirene helt klart! indtil de lukkede... nu er det bazar eller woman!

  SvarSlet
 10. åh, ja det bedste er bare når man får blade med posten! Jeg har læst COVER sien sommeren 2006 og har stadig abonnement. Det er bare my love!

  knus, Marie My fra www.nemesisbabe.blogspot.com

  SvarSlet
 11. Cover, Eurowoman og Costume er mine yndlings :)

  SvarSlet
 12. Siden Sirene lukkede ned, som var mit ynglings blad. Har jeg været i magasin krise! Lige nu følger jeg Bazar, men Costume er også fantastisk! :-)

  SvarSlet
 13. Jeg læser også Costume hver måned, og engang imellem Eurowoman. Havde en periode Hvor jeg læste ELLE men syntes at det er lidt for "fancy"- Costume er lidt mere relaxed, hvis du ved hvad jeg mener ;)

  SvarSlet
 14. Kan se vi er nogle der føler den samme kærlighed for Costume hehe :-) Har siddet og læst alle jeres små historier om jeres yndlings magasiner, hvor er det bare hyggeligt!

  SvarSlet
 15. Jeg læser både ELLE og Costume hver måned, og har i lang tid bedst kunne lide Costume, men efterhånden er ELLE altså blevet farvoritten. Og af udenlandske magasiner er ELLE også farvoritten :-)

  SvarSlet
 16. Costume og ELLE er helt klart i top ved mig! Mmm.. elsker de blade!
  Jeg var på en lille telttur med en flok veninder her i sommerferien. Det regnede dog en del- og så var det SÅ lækkert at en af pigerne taget en bunke ELLE blade med! Det var godt nok hyggeligt at sidde i teltet med blade, mens det regnede!

  //Emma
  Kig gerne forbi:
  en-to-tre-klik.blogspot.com

  SvarSlet
 17. Siden Sirene lukkede - sværger jeg stært til Elle, Costume og Cover! :-)

  xx

  SvarSlet
 18. Eurowoman eller Elle.. Overvejer faktisk at abonnere på Eurowoman istedet for Elle.Men indtil videre tror jeg bare, at jeg bliver ved det gamle, for jeg ved ikke, hvordan jeg skulle kunne blive inspireret uden Elle i mine hænder...!

  Super cool blog :)  - Karoline Brostrup Larsen

  SvarSlet
 19. Eurowoman, Cover og ELLE er klart mine favoritter! :-)

  SvarSlet
 20. Bazar! Helt klart! Tit køber jeg også Woman. Cover og Soundvenue køber jeg også nogengange :) Din blog er SÅ god!

  SvarSlet
 21. elle, cover, eurowoman. elsker blade, elsker når de dumper ind ad brevsprækken. det er det bedste.
  ps. din blog er super fin!

  SvarSlet
 22. COVER ftw!!!Elsker blandingen af kunst, musik, fantastiske editorials og lækker layout :)

  SvarSlet
 23. Jeg er også helt klart til Cover! Virkelig fedt magasin!
  Jeg læser også Gaffa, når jeg lige kommer steder hvor de har det. Elle og Eurowoman læser jeg engang i mellem.

  SvarSlet
 24. Jeg er helt vild med ELLE. Jeg elsker bare alt, og jeg kan læse det samme SÅ mange gange!

  SvarSlet
 25. Fedt at du er så glad for Costume :)! Er assistent derinde lige nu, og redaktionen bliver så glad, når de hører at de er nogens yndling :)

  SvarSlet
 26. Ihh, du må endelig hilse og sige tak for et godt magasin så! Jeg elsker Costume :-)

  SvarSlet