2.6.11

Yesterday


Igår var der Open by night i Aalborg, så efter arbejde hoppede jeg i noget andet tøj og smuttede ind til byen. Derinde mødtes jeg med min veninde Sarah og hendes kæreste og sammen gik vi målrettet mod Weekday butikken. Jeg havde hørt en lille fugl synge om at de havde 30% rabat på deres Cheap Monday bukser, og det havde de såmænd også. Men så heldig som jeg nu er, var stort set alle de sorte bukser (i den model jeg godt kan lide) revet væk, og kun tilbage i kort længde eller store størrelser. Jeg var ellers opsat på at blive et par jeans rigere, men jeg gik heller ikke tomhåndet derfra. Jeg viser hvad jeg købte senere idag :-) I Weekday delte de sådan nogle smarte net ud, med AALBORG skrevet på. Min veninde (som holder nettet på billedet) var så heldig at få et af dem. Der lå også et Cover magasin deri, så jeg er sleeet ikke misundelig på hende.. ;-)

Efter det tog vi mod Joe And The Juice for lidt lækkert at drikke. Jeg bestilte en Joe's sweet kiss som smagte fantastisk, omend de 50 kroner er lidt pricy for sådan en fætter :-)

x

4 kommentarer:

 1. Det lyder som en hyggelig dag! Hvilket layout/skabelon bruger du til din blog? :)

  SvarSlet
 2. Jeg bruger en gammel skabelon der hedder Minima :-)

  x

  SvarSlet
 3. Jeg var der faktisk også igår, og er ret sikker på jeg så dig på et tidspunkt nær salling og den store H&M :) elsker din hat!

  sisselykke.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Ej hvor sjovt at du har set mig, jeg anede faktisk ikke at du også boede i Aalborg:-) Jeg havde høje hæle på igår, så med dem og hatten stak jeg rimelig meget op over alle andre i gågaden. Men tak alligevel ;-)

  x

  SvarSlet