10.6.11

New in


To styks nye tshits fra Weekday. De har et ok stort udsalg i Weekday butikken i Aalborg, så jeg nuppede disse to med hjem idag til kun 120 kroner, og det er altså for dem begge to! Jeg synes selv at det er noget af et kup, men jeg elsker også Weekday og specielt deres tshirts (og egentlig også alt andet i butikken, hæhæ)..


x

5 kommentarer:

 1. Hej Emma.
  Det er måske et underligt sted at skrive det, men jeg overvejer at købe et kamera. Og jeg har kigget på den du har, men har brug for at få lidt ''personlig'' viden om de, hvis du forstår? Altså, hvordan er den, tager den gode billeder tæt på? Tager den gode billeder langt fra? Osv.. Du må meget gerne skrive alle de gode ting om dit kamera og alle de dårlige ting.

  Tak på forhånd!
  Med venlig hilsen Stephanie :-)

  Btw, jeg har købt lige præcis de samme t-shirts, men den med skrift på har jeg også købt i hvid. Så i alt for tre t-shirts blev det 115 kr. ELSKER udsalg! :-)

  SvarSlet
 2. T-shirten til højre er da til at dø for! Det er lige sådan en jeg har ledt efter! :-)

  // Emma. - www.the-black-one.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Gid man boede tæt på en weekday butik. Hvor er begge t-shirts fede!

  SvarSlet
 4. Super fede t-shirts, har selv ledt efter noget lignende i et stykke tid nu! :)

  Tjek sommer giveaway ud på min blog :)
  http://alongthewaycameus.blogspot.com/2011/06/sommer-giveaway.html

  SvarSlet
 5. Stephanie: Hej! Jeg kan varmt anbefale mit kamera, jeg elsker det og det er det bedste jeg nogensinde har købt. Det tager fantastiske billeder, både tæt på og langt fra. Kvaliteten af både kamera og billeder er i top og så snart man lærer at tage billeder med manuelle indstillinger kan man virkelig få nogle gode billeder ud af det! Bare prøv dig frem, det er hvad jeg har gjort. Desuden er jeg evigt glad for at kameraet også kan optage video(og endda i HD!). Hvis man har lyst til at være lidt kreativ og lege med film er det altså et stort plus! Det eneste "dårlige" jeg lige kan komme i tanke om er at når man filmer er det med manuel fokus (eller hvad man kalder det?). Det er lidt sværere at filme med. Hvis du stadig er i tvivl synes jeg at du skal gå i din nærmeste foto-forretning og spørge dem ud omkring kameraet. Der kan du også få lov til at røre ved det + de ved altså hvad de snakker om når det kommer til kameraer. Held og lykke med det! :-)

  Emma: Jaaa, jeg elsker den også allerede :-)

  Line-Malou: Tak! Ja, Weekday er altså en fantastisk butik.

  Ida Marie: Det samme har jeg, derfor er jeg super glad for at have fundet disse :-)

  x

  SvarSlet