8.6.11

Dagens outfit

Tshirt - Weekday, shorts - secondhand Levis, taske - secondhand, sko - Bianco

Idag ser jeg sådan her ud. Jeg har været ude på min nye skole (der hvor jeg skal gå i 10. klasse efter sommerferien) og møde min nye klasse. Vi blev vist rundt på skolen og fik lidt af vide omkring vores skoleår, blandt andet fik vi af vide at vi skal til Berlin engang i september måned. Det ser jeg frem til! Hvis jeg skal være helt ærlig så var det et besøg med meget blandede følelser for mig. Tanken om at skulle skilles fra min dejlige nuværende klassekammerater er så sørgelig at jeg ikke engang tør tænke på den. Heldigvis skal min veninde fra min nuværende klasse også gå i 10. klasse på samme skole, så vi kommer til at gå i samme klasse. Det gør alligevel meget at vide at man altid har en at støtte sig op ad, hvis det hele bare går dårligt. 

Som bonus info kan jeg fortælle at jeg nok sådan cirka er højere end alle dem fra min nye klasse, tilsammen. Feeeeeeeedt... ;-)


x

7 kommentarer:

 1. Hvor kan jeg dog huske den følelse fra sidste år inden jeg startede i 10. klasse. Jeg kendte bare ingen, så tror det er en stor fordel for dig, at du har din veninde :-) Håber du får et godt år!

  SvarSlet
 2. Du skal virkelig glæde dig til 10. jeg har i hvert fald haft det fedeste år! Jeg havde også en veninde som jeg startede i 10.klasse med og det var super dejligt på introturen og de første par uger, inden jeg fik et godt og tæt forhold til de andre i klassen. Jeg håber du får et super dejligt år! :-)

  Hilsen Sofie Louise

  SvarSlet
 3. Hej Emma, jeg vil bare gerne rose dig tusind gange fordi du er så godt til at blogge reelmæssigt (: det håber jeg at du vil blive ved med <3

  KH Mina (:

  SvarSlet
 4. Som må det godt nok være nogle lave drenge du skal gå i klasse med.

  SvarSlet
 5. Anonym: Tak, det tror jeg også så jeg er glad for at have hende med :-)

  Sofie Louise: Det lyder rart, jeg glæder mig også :-)

  Mina: Tusinde tak! Det synes jeg nu ikke selv jeg er, men det er dejligt at du siger det :-)

  Anonym: Tja, eller også er jeg bare meget høj ;-)

  x

  SvarSlet
 6. Hvor høj er du egentlig? :)

  SvarSlet