16.6.11

?Jeg kom til at tænke på noget.. Jeg vil jo altid gerne forbedre bloggen og gøre det så rart som muligt for jer læsere at kigge med, så jeg kunne egentlig godt tænke mig at vide hvad i gerne vil se mere af her på bloggen? Hvilke type indlæg er jeres yndlings? Har i nogle idéer til indlæg som i gerne vil se? Jeg håber at i vil bruge bare 5 sekunder på at svare


xx

19 kommentarer:

 1. Jeg synes din blog er rigtigt god, fordi du har en masse forskelligt ind over. Bliv bare ved med det!

  knus Christine Miranda

  SvarSlet
 2. *fra www.closeupfactory.blogspot.com

  SvarSlet
 3. dagens! eller new in

  SvarSlet
 4. Jeg synes, at du er ret all around, og jeg synes, at alt, du viser, er i en tilpas mængde, så man ikke keder sig og stadig bliver fastholdt, fordi man gerne vil have det skal fortsætte.

  Jeg synes, at du er super god til at variere dine indlæg, og jeg vil være ked af, hvis du begyndte at lave om på det, selvom nogle læsere måske siger noget andet.

  Forbliv tro til det, som du mener, at du vil vise, så mærker jeg og sikker også andre dig allerbedst. Det er det, der gør, at jeg er fast læser hos dig, søde Emma.

  Knus.

  SvarSlet
 5. jeg kan faktisk rigtig rigtig godt lide din blog som den er! Jeg synes ikke du behøver ændre den :)

  xx Olivia

  snapshot-olivia.blogspot.com

  SvarSlet
 6. jeg syntes rigtig godt om din blog - men du bruger altid den samme effekt til dine billeder, måske prøv noget nyt?

  SvarSlet
 7. Synes din blog er så super fin!
  Jeg vil rigtig gerne se hvad du har i din taske, selvom det lyder lidt ufedt xD

  Kram Sissel

  SvarSlet
 8. God idé Sissel Andrea :-D Den er jeg også med på!

  SvarSlet
 9. Tak for idéen, den er noteret! ;-)


  xx

  SvarSlet
 10. Hej Emma,

  Jeg synes din blog er cool som den er - og det at du bruger samme effekt på billederne synes jeg fungerer rigtig godt. Så der ligesom er en rød tråd og en bestemt stemning. Du er din egen og bliv for guds skyld ved med det! Der er alt for mange bloggere der laver de samme slags indlæg og det bliver lidt kedeligt i længden.. Så keep up the good work og ha' en super weekend :)

  Lou

  SvarSlet
 11. Jeg elsker, når du tager outfit-billeder, da jeg altid bliver inspireret af dit lææææækre tøj! :)

  SvarSlet
 12. Jeg mangler lidt nogen billeder af dine veninder, for at lære lidt om hvem du er og hvem de mennesker omkring dig er :-)
  -men ellers super god blog
  xxx ida

  SvarSlet
 13. Jeg synes, du er rigtig god til at komme med en masse forskellige ting, og det er en af grundende til, at jeg følger dig :-) Jeg tænker dog lidt på hvilket musik du lytter til? Hvis du vil "komme med noget mere" kunne det godt være musik-indlæg. Og har du nogle idoler? Men virkelig thumbs up! Du er for sej :-)

  SvarSlet
 14. Jeg elsker alle dine indlæg, bare keep up the good work ! <3

  SvarSlet
 15. Lou: Tak for de søde ord! Jeg er glad for at du kan se meningen i den samme effekt på mine billeder, da det netop er for at bevare den der stemning hele vejen igennem :-)

  Sofie: Åhh tak, det er jeg glad for!

  Ida Olivia: Jeg kan godt forstå dig, men mine veninder kender ikke rigtigt til min blog (kun 5 stykker måske) så jeg har ikke lyst til at vise billeder af dem. Det håber jeg du forstår :-)

  Asta Viktoria: Ihh tak! Jeg skal nok huske det med musikken, måske jeg laver et indlæg om det en af dagene :-)

  Josefine: Taaak <3

  xx

  SvarSlet
 16. Sådan et indlæg som dit forrige, hvor du beskriver lidt hvad der sker i dit liv :)

  SvarSlet
 17. Du har sådan en hyggelig blog! : ) Elsker virkelig at kigge alle dine gamle indlæg gennem. Jeg vil gerne se noget mere til dine veninder, familie, hvor du chiller o.s.v. :)

  SvarSlet
 18. Bare en masse billeder! Du gør det godt i forvejen, og det er dejligt at den er så personlig. Så bare fortsæt stilen.

  SvarSlet
 19. Anne: Okay, jeg var nemlig bare i tvivl om det var for personligt og kedeligt for jer :-)

  Anonym: Tak! Jeg vil ikke vise min familie eller mine veninder på bloggen, det håber jeg du forstår. Jeg kan godt se at i mangler det indblik i mit liv, men jeg har ikke lyst til at ligge dem på nettet. Det synes jeg skal være deres eget valg så :-)

  Anonym: Tusinde tak!

  xx

  SvarSlet