20.5.11

Hey you

Hej derude. Nu er det efterhånden et par dage siden at jeg sidst har blogget, og jeg undskylder mange gange. Sagen er den at jeg er taget "på ferie" og bor pt. ved min mormor, og her skal jeg være resten af weekenden. Jeg elsker at være sammen med min mormor, hun er sådan et rart menneske, derfor nyder jeg hvert eneste øjeblik jeg er herude. Idag har vi været i hals for at købe kæmpe is og spise dem i det dejlige solskin. Imorgen går turen mod Aalborg, hvor vi skal shoppe og kigge lidt butikker. Jeg sad lige og surfede Bianco's hjemmeside og faldt over disse sko. Dem vil jeg altså lige ind og kigge på imorgen, de er jo perfekte her til sommer! De koster forresten kun 250 kroner. 

Jeg håber at i nyder jeres weekend, søde læsere!

x

5 kommentarer:

 1. Hvor er de sko bare fede! Vil lige tjekke dem ud også :)
  God weekend til dig!

  SvarSlet
 2. Hej Emma.

  Jeg har dem allerede og jeg vil lige fortælle dig at de er virkelig gode at gå i! Man kan slet ikke mærke at der er plateu sko man går med, så det er et rigtigt godt køb! :-)

  SvarSlet
 3. Jeg synes det er en meget lækker sag :-) De er så fede...

  SvarSlet
 4. De er rigtig fine! Har dem selv, og bruger dem hele tiden. Farven er perfekt, de er rigtig gode til denne årstid. De kan bare ikke tåle regn eller skidt lige når man har købt dem, de skal imprægneres :) X Lisette.
  http://lisette-fashion.blogspot.com/

  SvarSlet
 5. Andrea: Tak!

  Anonym: Tak for det, det er rart at vide at de er gode at gå i :-)

  J'adore blog: Ja de er så!

  Lisette: Farven er nemlig så flot! Jeg havde også forestillet mig at de hurtigt bliver beskidte, men når de kun koster 250 kroner så går det nok ;-)

  x

  SvarSlet