3.5.11

En tur i Ikea...

...Er hvad jeg har brugt det meste af min dag på. Jeg fik, ligesom igår, tidligt fri fra skole, så da jeg kom hjem foreslog min mor at vi tog i Ikea. En tur i Ikea er ikke til at sige nej til, så det gjorde jeg heller ikke. Jeg synes det er utroligt hvad man kan komme hjem med efter sådan en dag. Jeg fandt en masse ting jeg slet ikke vidste jeg havde brug for, det er jo rart :-) Og så fik jeg brugt 400 kroner. Måske jeg skulle begynde at lægge penge til side og spare lidt sammen. Hmmm, who am i kidding? ;-)


x

6 kommentarer:

 1. Jeg har det ligesom dig, jeg elsker at tage i Ikea, gerne en hel eftermiddag. Ud og prøve ALLE møbler, gå igennem alle afdelinger og finde alle de ting, man har manglet i så lang tid, man kan huske. Og så er det hele så billigt, at man altid ender med at bruge overraskende mange penge derude... :) Det er nogle fine ting, du har fået med hjem synes jeg, især ville jeg godt hapse bøjlerne og lampen. Og jeg kan heller ikke finde ud af at spare penge sammen, selvom det nok ville være smart.

  SvarSlet
 2. Hej Emma,
  Jeg tvivler på at du kan huske mig, men jeg deltog i semifinalen i Elite Model Look, og gik ikke videre. Faldt lige over din blog, den er super fed. Du er velkommen til at tjekke min blog ud
  http://katarina-wannabeontop.blogspot.com/

  xx
  Katarina

  SvarSlet
 3. Sarah: Jeg elsker også at kigge (og prøve) alle deres møbler af. Hver gang jeg er i Ikea, drømmer jeg om at flytte hjemmefra, så jeg kunne købe alle de seje ting jeg ellers gerne vil have men ikke har plads til :-) Det bliver dejligt når den dag kommer.

  Katarina:Hej! Jo, dig kan jeg faktisk godt huske :-) Mange tak. Jeg kigger lige forbi din blog.

  x

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Kender det for godt med Ikea. At gå rundt der inde, købe alverdens ting man ikke kan huske man havde brug for. Der kan nemt bruges en hel eftermiddag i IKEA. Det med at spare sammen er jeg dog heller ikke god til. Og som Sarah siger, jeg hapser også lige bøjlerne - dog ikke lampen, da jeg selv lige har været i IKEA fornylig og købte en fin lampe selv.

  Du er velkommen til at følge min blog, jeg følger ihvertfald din.

  Isabella.
  http://meu-escritorio.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. Som du siger er det rigtig nemt at bruge en hel eftermiddag derinde, og når de samtidig har OK mad så er det helt fint med mig :-)

  Tak, jeg kigger forbi din blog!

  x

  SvarSlet