9.5.11

Dagens outfit

Jeans - Cheap Monday, top - H&M, halskæde - DIY, sko - Dr. Martens

Jeg kom på en måde lidt til at stjæle min venindes top her den anden dag. I mine øjne er den bare fantastisk! Den er tilpas kort, tilpas oversize, tilpas sort og har tilpas store ærmehuller (hvad hedder det?) så der er lidt kig til bh'en uden at det bliver for meget. Jeg har sagt til hende at hun aldrig får den at se igen, men den er hun nu ikke helt med på. Så jeg må forbi H&M og se om jeg kan finde den selv, måske endda i flere farver også. Åhh min dag ville være reddet hvis jeg fandt den. Den er den perfekte basic top for mig right now. 


Og i andledningen af at det er mandag får i lige en god sang med på vejen. Nemlig "Jag kommer" med Veronica Maggio. Den sang gør mig glad :-)


x

8 kommentarer:

 1. Hvordan har du lavet din diy halskæde? :-D

  SvarSlet
 2. Er helt vild med din kommode :) den er så flot. Og held og lykke med jagten på toppen :)
  Tror forresten jeg så dig på nytorv idag? :)

  SvarSlet
 3. Emilie: Korset stammer fra en anden halskæde (som var virkelig grim) så jeg satte en helt almindelig snor i i stedet for. Så helt DIY'ed er den vidst ikke ;-)

  Sabrina: Hihi tak! Det kan godt passe at du så mig. Det er første gang det er sket, lidt sjov følelse :-)

  x

  SvarSlet
 4. Elsker Veronica Maggio !! :)

  Nesta,
  http://neonstars.blogspot.com/
  _

  SvarSlet
 5. Hvor er tøjsammensætningen lækker her. Jeg er så vild med skinny, sorte jeansben med sorte Docs, og korshalskæden sætter prikken over i'et. Jeg elsker, når du er så grunge :)

  SvarSlet
 6. Nesta: Hun er også dejlig!

  Sarah: Tak hvor er du sød! Jeg kan også godt lide grunge stilen, så det var godt at det lykkedes ;-)

  x

  SvarSlet
 7. Hej Emma!
  Synes det kunne være fedt hvis du lavede en videoblog - men altså kun hvis du har lyst, det er jo et stort skridt at tage ;-)

  SvarSlet
 8. Hej!
  Jeg er blevet spurgt om jeg ikke ville lave en vlog før, og jeg overvejer det skam også. Men som du selv siger så er det et stort skridt at tage, så lige nu ligger den stadig på idé plan :-)

  SvarSlet