5.5.11

Dagens outfit


 Nederdel - Monki, tshirt - Weekday, cardigan - Monki, halskæde - Topshop, sko - Kmb

Jeg er rimelig chill idag, fordi jeg skal på arbejde. Jeg skal faktisk møde om en halv time, så jeg smutter hurtigt igen :-)


Forresten vil jeg lige høre om har i gode erfaringer med at bestille fra Asos? Jeg skal jo måske have min dimissions kjole derfra, og så er det rart at vide inden. Hvor lang tid tager fragten? Jeg vil gerne have min kjole i god tid, men på den anden side hvis jeg har den en måned før når jeg næsten at blive træt af den inden. Eller måske ikke helt, men i ved hvad jeg mener ;-)

x

10 kommentarer:

 1. Jeg synes at de plejer at levere lige den sidste dag, på 5. dag hvor de siger det senest vil komme, og nogen gange kommer det først en eller to dage efter den frist de har givet :-)

  SvarSlet
 2. Ja jeg vil sige det sammen ca. 5 dage - en uge nogle gange lidt mere, men de er super nemme at handle med :))

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Jeg elsker Asos og synes for det meste at de er rigtig gode til at leve op til forventningerne, men igen - shopper man online, så skal man ikke gøre det mindre end en uge før. Der er ting der kan gå galt osv., og så er det bare virkelig øv, især hvis man har bestilt til en speciel begivenhed. Seje kjoler forresten, elsker også dit chillaxed outfit!

  tjek min blog ud, mange billeder og også interessante tekster.

  closeupfactory.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Har ret gode erfaringer med ASOS. Jeg bestilte en jakke på et tidspunkt, og den var én dag forsinket, og så fik jeg rabat på det næste, jeg bestilte :)

  //Emma
  www.emmaemilie-emmaemilie.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Hvor er det et flot sæt Emma! :-)

  www.toomuchmyself.blogspot.com

  SvarSlet
 7. der skal da også være plads til at være lidt chill engang imellem, og dit ser endda samtidig smart ud ;-)

  SvarSlet
 8. Sats ikke alt på Asos, ihvertfald ikke hvis det skal komme til en bestemt tid. Jeg bestilte en gave til en veninde, som skulle komme d. 20 december sidste år i tide til juleaften, og den kom lige imellem jul og nytår, fordi de havde mixet up derinde og måtte trække ordren tilbage først.
  Rigtig fint outfit, der er godt nok gået ravnekranie i den i highstreetbutikkerne, synes jeg :)

  SvarSlet
 9. Jeg har kun gode erfaringer med asos. hvis du bestiller den 10 dage før, er du i hvert fald sikker på den kommer, jeg har aldrig ventet mere end 5 dage på en ordre. :-)

  SvarSlet
 10. Anonym: Det lyder helt okay. Men de 5 dage er vel også standard på webshops :-)

  Givemefahsion: Godt at vide, tak!

  Christine Miranda: Mange tak! Jeg kigger forbi din blog :-)

  EmmaEmilie: Wow, dejligt at du fik rabat så :-)

  Matilde: Mange tak :-)

  Anna Banana: Hihi tak :-)

  Sarah: Åh det var da træls. Men jeg skal nok sørge for at bestille i god tid, måske skal jeg også købe en backup kjole hvis jeg ikke når at modtage den. Og tak, ja de ravnekranier er lidt overalt. Men de er nu også fede synes jeg :-)

  Sisse Lykke: Det lyder godt!

  x

  SvarSlet