17.5.11

_

Kirsten og Marie - My dear


Jeg har fået det nye nummer af Costume tilsendt idag, så jeg har lige siddet med lidt sunde snacks og bladret lidt igennem det. Bare en times afslapning er højt værdsat for tiden, når de mundtlige nærmer sig. Jeg føler mig rigtig presset for tiden pga. den synopse vi skal aflevere i dansk. Jeg er bare rigtig langt bagud i arbejdet med dem, og det har jeg det virkelig dårligt med. Vi skal aflevere den på torsdag, og indtil da kan jeg ikke tænke på andet. Efter det skal vi jo så op i mundtlig dansk, i den synopse vi har valgt. Det glæder jeg mig ligefrem heller ikke til. Derfor hører jeg en masse god musik for tiden, for at få tankerne lidt væk fra alt det sure skolepjat, og over i den drømmeverden jeg så godt kan lide.


x

8 kommentarer:

 1. Haha hvor sjovt - lavede et indlæg på min egen blog, med helt samme sang, tidligere idag :) Til gengæld er din blog pænt meget bedre end min :)

  SvarSlet
 2. jeg føler også jeg er pænt bagud, i det med synopserne... jeg sidder og sveder over min danske lige nu ;-)

  SvarSlet
 3. Det er intet bedre end bladlæsning når man trænger til at slappe lidt af. Er også ved at få stress af alle disse eksamener, godt det snart er sidste skoledag :-)!

  SvarSlet
 4. Mille: Det er altså også bare en god sang!

  Maria: Det er bare en træls følelse at hele tiden have den synopse i baghovedet :-(

  Rikke: Ja, godt at det snart er sidste skoledag! Jeg kan næsten ikke vente...

  x

  SvarSlet
 5. Hvor er dine flotte solbriller fra? Jeg elsker dem! :)

  SvarSlet
 6. De er såmænd bare fra H&M :-)

  SvarSlet
 7. ÆÆÆLSKER bare den sang :) Fed blog btw. LOVE! www.annemetteproesch.blogspot.com

  SvarSlet