3.4.11

Source: unknown

Hvordan har jeres søndag været indtil videre? Min har været helt stille og rolig. Jeg sidder pt. og knokler for at komme igennem Dan Turélls mord i mørket, hvilket ikke er helt let. Hans tekst er meget tung for mig på en søndag, og så er den sådan lidt halv kedelig. Men vi har den for til imorgen, så jeg regner med at læse den færdig i aften. Mord som godnatlæsning, lyder det ikke hyggeligt? Nå ikke.

Jeg tænkte forresten på om i helst vil høre om Edinburgh turen dag for dag, eller det hele samlet i ét indlæg? Vi tog jo afsted for at lære en hel masse, derfor er det måske ikke så spændende for jer at læse om/se billeder af når det hele er meget skolepræget. Men hvad siger i, kan i holde til det? :-)

Ha' en fortsat god søndag, kære læsere!

x

4 kommentarer:

 1. Vil lige starte med at sige at du har en vildt fed blog! Du er da for sej!
  - Jeg synes du skal fortælle om Edinburgh-turen ud over mange dage. Måske skal du bare vise en masse billeder fra turen? :)

  SvarSlet
 2. Anonym: Og du er da for sød, tak! Jeg regner også med at smide en masse billeder i hovedet af jer og så lade dem tale for sig selv :-)

  SvarSlet
 3. Jeg syntes klart du skal udgive det samlet, er spændt på at se hvad du har købt og set o;

  http://lisette-fashion.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Jeg skal selv til Edinburgh i september, så jeg vil personligt rigtig gerne høre om så meget som din tur, som du lyster at fortælle!

  SvarSlet