30.4.11

New in:

Top fra Monki, shorts fra H&M

Jeg slog lige et smut forbi byen idag, og fik shoppet lidt. Jeg havde udset mig disse shorts fra H&M's conscious collection, og heldigvis var der et par i 36 tilbage! De kostede kun 130 kroner, og de sidder altså bare rigtig godt. De er lidt anderledes at sidde ned i, da de er så højtaljede. Det skal jeg lige vænne mig til :-) Toppen er en god basic jeg fandt i Monki til 80 kroner, der er såmænd ikke så meget andet ved den. Så nu kan jeg endelig iføre mig et all white outfit. Jeg ser frem til det :-)

Hvad har i lavet idag?

x

6 kommentarer:

 1. Lækkert! Får sådan lyst til at shoppe når jeg ser dine køb.
  Vil lige fortælle dig at jeg har smidt dig på min Ynglingsblog-liste! Din blog er nemlig rigtig hyggelig at kigge igennem og så kræver din stil heller ikke det store budget at efterabe. Tror at du indspirrede mange piger rundt i landet.

  keep up the good work søde Emma!

  SvarSlet
 2. Hej Anna.
  Ej, det er jeg virkelig glad for at høre! Tusinde tak for det :-) Jeg håber at det du siger er sandt, jeg kunne så godt tænke mig at inspirere andre :-)

  God aften! x

  SvarSlet
 3. Du inspirerer virkelig Emma! Din stil er så fed, man kan ikke lade være med at se op til dig. Jeg syntes virkelig du kan være stolt af det du gør, og du virker til at være dig selv 100%. Som jeg har nævnt før, så virker du så professionel! :) Jeg håber virkelig for dig du bliver til noget inden for mode, for du fortjener det fuldt ud. Man kan ikke løbe fra, du godt nok er smuk og har en så flot stil o;
  X - Lisette.

  SvarSlet
 4. Åh mine kinder bliver røde nu, for hvor er du sød! Jeg prøver virkelig at være mig selv og naturlig på bloggen, det er godt at det skinner igennem. Tusinde tak for alle de søde ord ♥

  SvarSlet
 5. Ja, du inspirerer helt vildt!
  - Kan du huske, da jeg spurgte til de der strømpebukser med hjerter på?
  Gæt lige, hvad jeg købte idag? De er skønne! (-;

  SvarSlet
 6. Tak! Og tillykke med dem :-)

  SvarSlet