7.4.11

New in: lak-sko


Købte de her basser da jeg var i Edinburgh. De er købt i New Look til meget billige penge. Jeg er virkelig dårlig til valutaregning, men et sted under 200 kroner har de koster. Jeg havde dem på for første gang i mandags og nøj hvor var mine fødder ømme da jeg kom hjem! Jeg tror måske de er bare en anelse for høje til at jeg kan bruge dem til hverdag (og måske overhovedet gå i dem...). Øv. Men pæne det er de, så kan jeg da altid bare kigge på dem i stedet for :-)


x

7 kommentarer:

 1. Wauw de er fine - og til gode penge!

  /Caroline

  www.icarolinesverden.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare smukke! De ser da ikke vildt høje ud, er der ikke også plateau på? Men det er jo heller ikke altid lige til at se, om de føles svære at gå i :)

  SvarSlet
 3. Tak piger! Jeg har lige målt dem, de er 12 centimeter og har 2 centimeter plateau, så man går på 10 centimeter, hvilket jeg ikke helt er vant til :-)

  SvarSlet
 4. Hej Emma.
  Jeg overvejer at købe dem, men kan ikke finde ud af hvilken størrelse jeg skal bruge, er de små eller store i størrelsen?
  Hilsen Stephanie (:

  SvarSlet
 5. Hej Stephanie.
  De er meget true to size, jeg har taget dem i 41, som jeg altid bruger, og de passer i hvert fald perfekt til mine fødder :-)

  SvarSlet
 6. Okay, for jeg ved ikke helt om det er størrelse 39 eller 40 jeg bruger :)
  Men tak for hjælpen :-)

  SvarSlet