21.3.11

Mandagshygge

(Billede er taget med digital kamera, deraf kvaliteten :-))

Har brugt denne delvist solrige mandag på café hygge med min søde veninde J. Det er altså bare en god måde at starte ugen på! Vi delte en omgang nachos med kylling og jeg fik en kop lækker grøn the. Uhhhhhhm. Så sad vi ellers der og snakkede i lang tid, omkring kommende Edinburgh tur, folk der passerede vores lille cafe vindue, vores klasse og alt andet mellem himmel og jord. Bagefter gik vi lidt rundt i Aalborg, og lurede på butikker. Vi endte i Søstene Grenes, hvor jeg fik en pakke Earl Grey the med hjem. Sidder nu og venter på at den bliver færdig med at trække så jeg kan få lidt fortsat mandagshygge. Har også min gode ven Björnsted Chokolade 70% ved min side, så det bliver en god aften!

Forresten havde min blog 1 månedsdag d. 19 (altså i lørdags). Hoooooold nu op det gik lige pludselig stærkt med followers da jeg blev anbefalet både her og her. Omtalen resulterede i hele 77 faste læsere via Google og 33 via Bloglovin. Vildt! Jeg måtte lige kigge en ekstra gang da jeg klikkede forbi bloggen her til middag.

Jeg er så glad for at i følger med, det gør det virkelig meget sjovere for mig at blogge! Og husk nu at i kan følge mig via Bloglovin ved at trykke på "Follow this blog"-knappen i højre side ->

5 kommentarer:

 1. Ej hvor ser det lækkert ud :) Fortsat god mandag!

  /Caroline

  www.icarolinesverden.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Tillykke med alle followerne (;

  >MiChoko (michokos.blogspot.com)

  SvarSlet
 3. Caroline: Tak, også god mandag til dig :-)

  MiChoko: Tak!

  SvarSlet
 4. Blev fast læser i forgårs, da jeg så din blog på annesofiescloset:-)
  Og er super glad for det!

  SvarSlet
 5. Mange mange tak! :D

  SvarSlet