14.3.11

Mandag


Sådan her burde alle mandage være! Vi snakkede om Edinburgh turen i skolen idag. Åh manner jeg glæder mig! Mig og pigerne har allerede aftalt at skulle shoppe lidt når vi er der ovre. Håber lidt bliver til meget :D Er det egentlig ikke også noget med at alting er billigere i England/Skotland området? Det kunne være lækkert. Efter skole tog jeg ind til en ansigtsbehandling jeg havde bestilt for flere måneder siden. Det var nu meget lækkert. De produkter hende damen brugte "lugtede" bare lidt for meget til min smag. Det kan godt være det dufter af blomstre, men det blev bare for meget for mig, jeg fik det næsten helt dårligt. Men vigtigst af alt, så er min hud nu meget pænere at se på, og det er jeg utrolig glad for! Jeg svingede også lige forbi Weekday og købte 2 ting. Jeg hader (okay stærkt ord, kan ikke lide) selv når bloggere viser poser og man så skal vente til næste dag, men lyset var bare for dårligt/ikke eksisterende da jeg kom hjem, så jeg viser jer tingene imorgen, i promise ;-) Nå ja, mit mandags forkælelse toppede virkelig da jeg fik købt mig en chokoladebolle fra Slotsbageren (som er et møg godt bageri der ligger her i Aalborg). Nom nom nom nom!


Forresten så skipper jeg altså "Dag 14" da den består af et billede af mig og min familie. Det har jeg på ingen måde lyst til at vise jer, der går min personlige grænse altså. Så desværre. I må nøjes med at kigge på mig der spiser en chokoladebolle, så må i tænke jer til smagen. Hint, alt for meget god chokolade, en lækker bolle dej og ja så er chokoladen indeni flydende.

2 kommentarer:

  1. Hej Emma. Er ved at lave en skole opgave om blogging, i den forbindelse sender jeg et spørgeskema rundt til forskellige blogs. Det tager ikke mere end 5 minutter og ville være en stor hjælp. Men kan ikke finde din mail nogle steder? :-)

    Venlig Hilsen Sofie

    SvarSlet
  2. Hej Sofie. Det lyder spændende! Jeg har med vilje ikke skrevet min email på bloggen, men du kan da lige få den: eslc27@gmail.com :-)

    SvarSlet