22.3.11


I må meget gerne kommentere på dette indlæg og komme med foreslag til hvad i gerne vil se mere af her på bloggen! Hvis i synes at der mangler noget, et bestemt indlæg i savner, noget i mit liv i gerne vil se mere af eller noget helt andet, så fyr løs! Det er altid rart at have nogle idéer i baghovedet, og så vil jeg jo også gerne opfylde jer læseres ønsker :-)

15 kommentarer:

 1. Flere "dagens" ville være fedt :-)

  SvarSlet
 2. kan du ikke komme med en liste over dine yndlings-blogs? det kunne være fedt at se hvilke nogle du godt kan lide :)

  SvarSlet
 3. billeder fra dit liv og outfits

  SvarSlet
 4. Flere dagens!! :D

  SvarSlet
 5. det er en fed blog og jeg vil faktísk også gerne komme med et spørgsmål: hvordan har du fået billederne så store? ;)

  SvarSlet
 6. Jeg ville også godt ha' flere dagens og så noget om den der model konkurence du har gang i!(-:

  SvarSlet
 7. Signe: Du trykker bare på "extra store" når du sætter billedet ind. Hvis du vil have alle billederne i indlægget lige store, så skal du bare sørge for, at der står det sammen i height og width :)

  a-flowern.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Tak for foreslagene, de skal nok blive husket. Og kom endelig med flere hvis i har nogle! :-)

  Signe: Tak! Den måde jeg gør det på er at først så ændrer jeg billedets størrelse/pixels (i Picasa), så uploader jeg til photobucket.com og derefter sætter jeg dem ind i mine indlæg. På den måde kan du helt selv bestemme hvor store dine billeder skal være :-) Det er en langt proces, men det giver gode billeder.

  SvarSlet
 9. Hvordan ændrer du billedernes størrelse i picasa? :) jeg kan kun se det sted hvor pixels står :(

  SvarSlet
 10. Marker de billeder du skal gøre mindre, tryk "fil" i værktøjs baren øverst, tryk "eksporter billede til mappe" og der vælger du så hvor mange pixels billedet skal være på + hvilken mappe billederne skal flyttes hen til. Super nemt når først man lærer det! :-)

  SvarSlet
 11. okay tak jeg prøver det lige. men hvorfor skal man gøre billedet mindre? :)

  SvarSlet
 12. besynderligt min kommentar er blevet fjernet? Men ville bare skrive, at jeg synes du har en fin blog. Et forslag kunne være at du lavede en spørgerunde så kunne læserne lære dig bedre at kende forholdsvis hurtigt.. :)

  SvarSlet
 13. Sofie Louise: Fordi ellers så passer det ikke til bloggen så er det aaaalt for stort. Normalt er mine billeder på omkring 5000 pixels, men jeg ændrer dem til 750 pixels så de passer i bredden på bloggen :-)

  Anonym: Jeg har i hvert fald ikke fjernet noget, men super forslag! Den skal jeg huske ;-)

  SvarSlet
 14. okay nu forstår jeg :) men jeg kan ikke finde ud af photobucket så tror jeg opgiver :) ellers tusinde tak for hjælpen!

  SvarSlet