22.3.11

Elite


Jeg kan ligeså godt starte ud med at fortælle at jeg ikke gik videre til finalen. Men i skal have tak for al støtten og de søde kommentarer de sidste par dage! I lørdags var en once in a lifetime chance, og selvom jeg ikke gik videre, så lærte jeg meget og jeg giver ikke min modeldrøm op. Jeg kan ikke lade være med at tænke på at jeg blev udvalgt. Mellem alle de piger der deltog fra hele(!) landet, var jeg én af de 33 der gik videre. Jeg er virkelig beæret over at være nået så langt, og det betyder jo også at de så noget i mig. Så min drøm er ikke helt håbløs. Det var dagen altså heller ikke! Jeg mødte en masse smukke og søde piger, jeg lærte at gå catwalk, jeg prøvede at gå catwalk (for første gang!), jeg fik sat hår af Gun Britt og jeg lærte rigtig mange gode ting. Det var generelt en stor oplevelse for mig! Derfor har jeg også hele tiden prøvet at fokuseret på det positive i dét at blive udvalgt. Ja skidt, jeg gik ikke videre, men det er stadigvæk en kæmpe anerkendelse. Den anerkendelse kommer jeg nok til at leve videre på i et stykke tid ;-) Og jo, jeg græd da jeg ikke gik videre, men ingen konkurrence uden glæde og tårer.

Tshirten på billedet er en vi fik udleveret på selve dagen. Under selve showet gik vi i denne tshirt og et par jeans (som var sponsorerede af Vila). Bagefter fik vi så af vide at vi måtte beholde tøjet. Endnu en ting der bare gjorde dagen endnu federe! Tshirten er et fantastisk minde om hele denne oplevelse, og jeg er rigtig glad for den!

10 kommentarer:

 1. bare det var mig! tillykke smukke

  SvarSlet
 2. Det er rigtig flot at du nåede så langt! :)

  /Caroline

  www.icarolinesverden.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Jeg har vidst aldrig fået skrevet tillykke, så TILLYKKE! Kun 30 piger siger du? Så har du det nok lidt i dig, selv om du ikke gik vidre..:)

  SvarSlet
 4. Det er fedt at du nåede så langt :_)

  SvarSlet
 5. Fedt at du nåede så langt -og fantastisk at du har drømme og ambitioner stadigt, det skal nok gå dig godt :-)

  smil
  RikkeCharlotte

  SvarSlet
 6. fantastisk at du tager det så flot og ser positivt på det. og ja, oplevelsen vil du have for evigt, det lyder til at have været rigtig fedt selvom du ikke gik videre

  SvarSlet
 7. Rigtig godt skrevet! Synes også det er flot at du nåede så langt (;

  SvarSlet
 8. Maaaaange tak piger, hvor er i søde! :-)

  SvarSlet
 9. Synd du ikke vandt det hele! Du er så smuk og ser ud til at have sjælen med i det, hvilket også er vigtigt jo :-) Jeg håber i fremtiden at se dig, i store magasiner.. Krydser fingre!

  SvarSlet
 10. TUSIND tak Lisette, hvor er du sød! :D

  SvarSlet