27.2.11

Søndagen i billeder


Min søndag har gået med at læse en lille roman vi har for, drikke the, spise nachos og slappe af inden skolen starter igen imorgen. Det har været lækkert at have ferie, men imorgen starter virkeligheden igen. Det bliver hårdt kan jeg mærke.
Jeg er ovenud lykkelig for at min blog, efter en uge allerede har 7 faste læsere. Det betyder virkelig meget for mig. Jeg håber virkelig at det kommer til at fortsætte på den måde! Jeg kan rigtig godt lide at blogge, og det at andre godt kan lide at læse min blog gør mig virkelig varm om hjertet :-)

God søndag aften!

7 kommentarer:

 1. Årh nachos! Heldige dig. Og tillykke med dem der følger din blog(inkl. mig) den er virkelig fed selvom du kun har blogget en uge! Det er en af de blogs der har inspireret mig mest :) Glæder mig til at se flere indlæg.

  - Sofie Louise

  www.so-many-shades-of-white.blogspot.com
  www.ssort.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Tusinde tak Sofie Louise. Sidder og smiler lige nu, "en af de blogs der har inspireret mig mest" wauw tak :-) Jeg glæder mig også til at lave flere indlæg.

  SvarSlet
 3. Jeg er også en fast læser af din blog, kan bare ikke finde ud af alt det der med om jeg følger dig via bloglovin' eller google eller hva' fan', men jeg er fast læser :D
  Jeg kan virkelig godt lide din blog, fordi du er bare en ganske almindelig pige som os andre. Jeg er egentlig ligeglad med al moden, jeg kan bare godt lide at læse om andre folks liv og hvad de oplever ((:
  - Dorte

  SvarSlet
 4. Hej Dorte.
  Jeg er glad for at du kan lide at følge mig og læse om mit liv. Jeg lever jo, som du siger, et ganske almindeligt liv, men noglegange er det rart at have nogle at dele ens tanker med, derfor kan jeg godt lide at blogge :-)

  SvarSlet
 5. Jeg syntes din blog er rigtig fin, og opdagede den først idag(:

  Cecillie.
  http://ixiaviridflora.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. Hej navneveninde. ;-)
  Sjovt, at du læser Plastic. Jeg sidder og laver analyse på den lige nu - eller prøver. Og fed blog. :-)
  ... Take a trip to http://mycherryfield.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Cecilie: Tak! Tjekker da lige din blog :-)

  Emma: Tak navneveninde! :-) Ej hvor sjovt, samme navn samme bog. Den er rigtig spændende synes jeg. Tjekker også lige din blog.

  SvarSlet