28.2.11

Oscar

Jeg vil egentlig ikke skrive noget specielt om oscar aftenen, da jeg faktisk aldrig har overværet én eneste af pris uddelingerne. På costume's hjemmeside (link) faldt jeg over en artikel med en masse af de flotte Oscar kjoler,og jeg synes at der var nogle rigtig smukke nogle imellem, så jeg vil da lige vise jer mine yndlings :-)


Source: Costume.dk

1. billede, er af den smukke Florence Welch. Hendes kjole er fra Valentino. Jeg synes virkelig hun worker den søde blonde kjole godt! Sammen med hendes røde hår, ser det super ud, og slet ikke for piget til min smag.
2. billede, er af Hilary Swank. Hendes kjole er fra Gucci. Selvom den er lidt utraditionel, med den nederste 'fjer' agtige del, så er der altså et eller andet ved den som jeg virkelig godt kan lide! Farverne på kjolen er også super smukke.
3. billede, er af Anne Hathaway, i kjole fra Valentino. Selvom hendes kjole er det man nok ville kalde meget traditionel, så synes jeg hun bærer den flot. Og med diamant halskæden og røde læber til, så er det rigtig godt gennemført.
4. billede, er af den flotte Mila Kunis, i sin haute couture-kjole fra Elie Saab. Denne kjole må nok være min favorit. De mange lette lag stof gør den helt perfekt i min mening! Farven på kjolen står også rigtig godt til hendes mørke hårfarve. Gennemført!
5. billede, er af Sandra Bullock. Hendes kjole er fra Vera Wang. Super minimalistisk og lækkert. Den mørke røde farve er super smuk og jeg kan rigtig godt lide det specielle snit på overdelen.
6. og sidste billede, er af Cate Blanchett. Hendes haute couture-kjole er fra Givenchy og hold op den er også bare flot! Virkelig speciel i både snit og stof, og så synes jeg den står så godt til hendes frisure.

Hvilken kjole er jeres favorit? :-)

Forresten synes jeg at det var super godt gået af Susanne Bier at tage prisen for Bedste udenlandske film. Tillykke til hende!

2 kommentarer:

  1. Hej Emma :)! Faldt lige over din blog og hold da op hvor har du god stil. Glæder mig til at følge med her.

    /Rikke
    Rikkesander.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Hej Rikke! Tusinde tak og velkommen til :-)

    SvarSlet